MONICA TATOIU, reacţie incredibilă în direct. A sărit să-i ia apărarea lui BOUREANU: „Ioana poate pune şi o bombă“

Publicat: 16/09/2016 | 19:32

În această după-amiază de vineri, Monica Tatoiu a intervenit telefonic în cadrul emisiunii prezentate de către Simona Gherghe, „Acces Direct“ acolo unde l-a apărat pe Cristian Boureanu.

Imediat după ce s-a iscat scandalul dintre Cristian Boureanu şi fiica sa, tot mai multe detalii controversate au ieşit la iveală. În urmă cu puţin timp, CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a făcut publice o serie de imagini şocante, în care fostul politician o târăşte pe jos pe Ioana.

Aşadar, chiar şi după ce a văzut imaginile explicite, Monica Tatoiu, care a meditat-o o perioadă pe Ioana Boureanu la matematică, a decis să fie de partea tatălui în acest scandal.

„Probabil că au luat-o de mână să o ducă de maşină, iar Ioana nu a vrut să meargă şi s-a trântit jos. Acesta e stilul Ioanei. Ioana este în faza de rebeliune totală. Ioana dacă e nervoasă, poate să pună şi o bombă. Dacă Cristi a greşit, să plătească. Veţi vedea peste 4-5 luni ce se va întâmpla cu ea dacă i se va da nas. Vorbim peste 6 luni, după ce Ioana va fi vedetă şi-şi va da arama pe faţă. Tata a cedat nervos. Am fost la şcoală, am vorbit cu diriginta, cu directorul.

Am trăit totul pe pielea mea. Ioana va înţelege că poate să ajungă vedetă demolându-l pe tată, pe mine, şcoala la care a fost. Eu mă rog pentru ea! Nu pot să fac mai mult. Ioana ridică mâna şi împotriva mamei. Mi-e milă de acest copil, dar nu se mai poate decât cu rugăciune. Eu am mai asistat la astfel de scene în care ţinea de telefon şi se tăvălea“, a fost reacţia Monicăi Tatoiu, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Citește și...