O fostă concurentă de la „Ferma Vedetelor“ a făcut mărturisirea: „Urlam de nervi şi de durere“. Iată imaginile care nu s-au văzut la TV

Publicat: 22/07/2016 | 16:42
O fostă concurentă de la „Ferma Vedetelor“ a făcut mărturisirea: „Urlam de nervi şi de durere“. Iată imaginile care nu s-au văzut la TV

O fostă concurentă de la emisiunea „Ferma Vedetelor“, show-ul care s-a încheiat în urmă cu mai multe luni şi a fost difuzat de către ProTV, a făcut câteva mărturisiri mai puţin ieşite din comun, despre un episod în care s-a rănit, chiar în timpul filmărilor.

Sorana Darclee a fost cea care „a dat din casă“ în legătură cu experienţa sa de la „Ferma Vedetelor“, iar alături de o imagine în care apare cu piciorul stâng înfăşurat în bandaje şi se deplasează cu ajutorul unor cârje, aceasta postat şi un mesaj. În respectivul mesaj publicat pe Facebook, Sorana Darclee a povestit întregul episod, care s-ar fi petrecut chiar în ultimele zile ale competiţiei.

„Iata ce nu ai vazut la televizor, in Ferma Vedetelor. In ultimele zile de concurs, mi-am accidentat din nou glezna. Cealalta glezna. Calcaiul lui Achile. Tendonul a fost afectat, am ajuns la urgente si m-am pomenit cu doua accesorii de toata frumusetea. Ortopedul mi-a spus ca nu am voie sa calc pe picior timp de 10 zile… da’ te pui cu incapatanarea mea?

M-am plimbat vreo doua zile in carje, timp in care imi venea sa urlu de nervi si dureri. Asta pentru ca e extrem de dificil sa mergi cu ele pe teren accidentat. Ba sunt prea lungi, ba prea scurte. Asa ca, dupa doua zile le-am facut pierdute si am luat-o sontac intr-o miscare de toata senzualitatea, mai tarsait, mai sciopatat, mai cu ajutor. Multumesc Benny ,Lili, Ipate si Strunila. Ideea e ca mi-am revenit destul de repede.

Da, am ramas cu semne de jur imprejurul gleznei si apar uneori mici intepaturi destul de dureroase.“

Sorana Darclee a postat această imagine pe Facebook
Sorana Darclee a postat această imagine pe Facebook

 

Citește și...