O mai ţii minte pe OANA din trupa Activ? N-o sa-ţi vină să crezi cum arată acum

Publicat: 29/10/2016 | 10:48
O mai ţii minte pe OANA din trupa Activ? N-o sa-ţi vină să crezi cum arată acum

În urmă cu mai bine de 15 ani, trupa Activ era una dintre cele mai populare de la noi, iar toată lumea făcea cunoştinţă cu Avi, Rudi, dar şi cu Oana.

Blondina le-a furat rapid inimile românilor, iar după ce au organizat un casting, băieţii din formaţia Activ au găsit-o pe Oana Nistor. Nu a durat foarte mult până când aceştia au devenit cât se poate de cunoscuţi, având scoase nenumărate hituri. De asemenea, chit că erau populari şi câştigaseră atenţia publicului, ei au luat o pauză de la cântat şi nu au mai revenit niciodată în aceeaşi formulă.

Însă, Oana Nistor pare să fi fost ocupată în anii care au trecut de atunci. Asta deoarece ea acum este o femeie măritată, la casa ei. Iar pe lângă toate acestea, e mămica unei fetiţe pe nume Eva, pe care o are cu fotbalistul Ovidiu Petre. Cei doi au locuit o perioadă şi peste hotare, în Arabia Saudită, acolo unde cel mai probabil jucătorul avea vreun contract. Mai mult, blonda timidă şi sensibilă s-a transformat într-o femeie în toată firea, sigură pe ea şi chiar dacă a devenit mămică, Oana şi-a păstrat silueta.

Aşa arată acum Oana de la trupa Activ
Aşa arată acum Oana de la trupa Activ
Citește și...