Prima reacţie a DANEI „CRIMINALA” după ce s-a zvonit că fiica ei ar fi motivul divorţului lui TUNCAY! „Ştiam că…”

Publicat: 29/11/2016 | 12:01
Prima reacţie a DANEI „CRIMINALA” după ce s-a zvonit că fiica ei ar fi motivul divorţului lui TUNCAY! „Ştiam că…”

Andreea Marin încearcă să se ţină departe de scandalul izbucnit după ce Renata Gheorghe a fost surprinsă ieşind din casa fostului ei soţ, Tuncay Ozturk, însă recunoaşte că este destul de greu.

Renata Gheorghe, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, a fost surprinsă ieşind în plină noapte din casa lui Tuncay Ozturk. Fostul soţ al Andreei Marin nu pleacă urechea la zvonuri şi îşi ascunde sentimentele în spatele meseriei.

Dana
Dana „Criminala” şi Renata s-au certat o perioadă bună pe Leo de la Strehaia, însă recent au apărut zvonurile că Renata ar fi motivul real al divorţului dintre Tuncay şi Andreea Marin, iar actuala soţie a lui Leo i-a luat apărarea fiicei ei.

Deşi nu mai au o relaţie atât de strânsă după scandalul ce l-a avut în centru pe Leo de la Strehaia, Dana „Criminala” şi Renata se sprijină reciproc în continuare, iar Dana a făcut prima declaraţie după ce au apărut în presă imaginile cu fiica ei, ieşind la ore suspecte din cabinetul lui Tuncay. “Renata are dureri de spate. De când era mică se plângea de durerile de spate. Ştiam că face nişte tratamente pentru coloană. Am văzut imaginile cu ea. Că a ieşit noaptea de la el, nu am ce să spun. Şi eu am ramas perplexă, am făcut “WOW”! Sunt alegerile ei, ea ştie ce face, iar eu, ca mamă, o susţin în tot ceea ce face. E normal, că e fiica mea!”, a declarat Dana “Criminala” pentru wowbiz.ro.

(Georgiana Laciu)

Citește și...