RUBY este în culmea fericirii! Ce se întâmplă acum cu aceasta! „Oh, ce zi… „

Publicat: 30/06/2016 | 18:49
RUBY este în culmea fericirii! Ce se întâmplă acum cu aceasta! „Oh, ce zi… „

Ruby este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe autohtone, cunoscută fiind şi pentru onestitatea de care dă mereu dovadă în interviuri, dar şi pentru gesturile nonconformiste.

Ruby e cunoscută fanilor nu numai prin melodiile pe care le interpretează, ci şi prin modul în care a ales să se înfrumuseţeze. Cântăreaţa mărturisea că are pe tot corpul, chiar şi în zonele mai delicate, nu mai puţin de 15 tatuaje. Iată însă că a decis că este cazul să şi-l facă pe al 16-lea! Ruby a postat astăzi, pe contul său de Instagram, o imagine cu noul tatuaj, adăugând mesajul: „O, ce zi fericită! Tattoo sub piele!”.

„Nu am stat să le număr niciodată, dar am în jur de 15 tatuaje. Cel mai important este o inimă, pe care o am pe interiorul braţului şi pe care scrie «mamaia», de la bunica mea. Mai am tatuată o rândunică, pentru că eu acasă, la Medgidia, stau pe strada Rândunelelor. Apoi, mai am nişte flori de hibiscus, un 15 cu aripi, pe spate, şi două fundiţe, pe picioare” spunea Ruby, în urmă cu câteva luni.

(Georgiana Laciu)