Ştiu să fie prietenoşi! Vedetele care ne fac cu mâna!

Publicat: 18/09/2016 | 11:00
Ştiu să fie prietenoşi! Vedetele care ne fac cu mâna!

Fie că sunt pe stradă sau la diferite evenimente mondene, vedetele noastre se bucură atunci cînd sunt fotografiate, iar dovadă stă faptul că ne fac cu mîna! Acestea sunt cele mai ”zîmbăreţe”, după clasamentul Revistei Spy.

SPEAK
Speak a venit la un eveniment monden însoţit de iubita lui, Adelina Pestriţu, iar atunci când a păşit pe covorul roşu le-a făcut cu mâna fotografilor.

SMILEY
Smiley şi-a luat umbrela şi odată ce a ajuns la evenimentul cu pricina nu a uitat să le facă cu mâna celor care l-au fotografiat şi asta pentru că este o vedetă care nu se ascunde de camerele de fotografiat.

ANDRA
Andra este o vedetă care nu are nici o problemă să fie fotografiată…te salutăm şi noi pe tine, Andra.

SYLVIA
Sylvia, fosta soţie a lui Andrei din trupa Alb-Negru, a ieşit la o terasă pentru a se relaxa, moment în care a fost fotografiată. Simpatică din fire, cântăreaţa s-a întors pentru a-i saluta pe paparazzi.

CABRAL
Cu toate că era la plajă şi mânca, Cabral a ţinut să le schiţeze un gest de salut celor care l-au pozat. Apreciem, Cabral şi te salutăm şi noi.

CRISTI CHIVU
Cristian Chivu se afla împreună cu soţia lui în maşină, iar în momentul în care a văzut că este fotografiat, a şi salutat prietenos.

LOREDANA
Loredana este obişnuită să fie fotografiată şi recunoscută pe stradă de fani. Cântăreaţa este prietenoasă, motiv pentru care ne-a transmis un salut.

IULIANA MARCIUC
Iuliana Marciuc a sosit la un eveniment monden unde înainte de toate le-a făcut fotografilor cu mâna şi le-a schiţat un zâmbet, semn că se simte foarte bine. Un salut şi de la noi, Iuliana.

ALEX VELEA
Alex Velea se plimba cu maşina, iar în momentul în care a observat că este fotografiat, iubitul Antoniei a schiţat un gest de salut. Ne plac oamenii simpatici ca tine, Alex.

TEO
Teo este prietenoasă ca de fiecare dată şi ne face cu mâna, semn că nu este deloc deranjată atunci când este fotografiată. Bravo, Teo!

GINA PISTOL
Cu zâmbetul larg pe buze, Ginei i-a făcut plăcere atunci când a văzut că este fotografiată, aşa că ne-a făcut cu mâna. Apreciem, Gina!

(Răzvan Sava)

 

Citește și...