Viaţa lui TILY NICULAE s-a schimbat radical de când a fost diagnosticată cu psoriazis: ”S-a întâmplat în urma unui telefon!”

Publicat: 06/07/2016 | 16:59
Viaţa lui TILY NICULAE s-a schimbat radical de când a fost diagnosticată cu psoriazis: ”S-a întâmplat în urma unui telefon!”

De când a fost diagnosticată cu psoriazis, Tily Niculae a trecut prin momente teribile. Cântăreaţa a vorbit astăzi despre modul în care a afectat-o această boală cumplită.

Tily Niculae a dezvăluit detalii cutremurătoare despre cum e viaţa ei de când se luptă cu această boală.

„Societatea Română de Dermatologie îmi este alături. Am vrut să facem lucruri foarte mari pentru oamenii care suferă de psoriazis. Tratamentul trebuie luat mereu. Este o boală care durează. Eu am luat-o ca pe o joacă. S-a întâmplat în urma unui telefon. Mama m-a sunat să îmi spună că tata a făcut un infarct. După ce am născut-o pe Sofia au început să apară multe bubiţe. Am făcut analize şi am primit acest diagnostic. Nu a fost agresiv din prima. Mi-a afectat foarte multe lucruri. Eu am înţeles că această boală nu mai trece. Trebuie să ţi-o asumi. Este localizat în palme la mine. Eu deja nu mai am mobilitate la mâini. Cel mai dificil moment a fost anul trecut. Am vrut să lansez un mesaj public. I-am văzut pe cei care mă ajutau cum se uitau la mine. Se vedea că le pare rău pentru ceea ce mi se întâmplă. Pentru cei care suferă de psoriazis le-aş spune că nu sunt singuri. Putem să fim împreună pe acest drum. Este o boală care ne va afecta toată viaţa”, a declarat Tily Niculae.
 

Citește și...