Și-a îngropat tatăl într-un BMW de 66.000 de lire! Motivul: toată viața i-a promis că o să-i cumpere unul

Autor: Anca Toma
Publicat: 12/06/2018 | 13:53

Un bărbat din Nigeria și-a îngropat tatăl într-un BMW nou-nouț, în loc de sicriu, deoarece toată viața i-a promis că o să-i cumpere acel model de autoturism. Potrivit rapoartelor, tatăl lui Azubuike a murit de bătrânețe, iar fiul lui a avut un singur regret, acela că nu a reușit să-i cumpere mașina pe care și-o dorea, potrivit DaillyMail.

Astfel, a plătit pe un BMW X5 peste 66.000 de lire și l-a băgat în pământ. A săpat o groapă uriașă și a îngropat mașina cu tatăl lui în ea. Tot satul a venit la înmormântare ca să vadă sicriul pe patru roți.

Groapa uriașă de șase metri a fost săpată în zile bune de către angajatii cimitirului, iar în momentul în care a fost coborâtă în groapă, cei care făceau acest lucru erau îmbrăcați la costum și purtau mănuși albe. Totul a fost pus la punct ca să arate exact ca o înmormântare “regală”.

În 2015, o înmormântare similară a făcut furori, după ce un milionar și-a îngropat mama într-un Hummer nou și în același an un bărbat a fost îngropat în mașina lui preferată din China.

Citește și...