Simona Halep are un frate care a avut și el o carieră în tenis. Uite cum arată Nicolae Halep și ce familie frumoasă are

Publicat: 17/07/2019 | 09:57

Unii dintre apropiații tenismenei Simona Halep sunt de părere că la câștigarea trofeului de la Wimbledon 2019 a participat într-o anumită măsură și fratele româncei care a scris istorie în lumea tenisului din România, dar și în cea din afara granițelor țării noastre. Și asta pentru că Nicolae Halep a fost primul din familia care a ținut racheta de tenis în mână, iar sora lui mai mică s-a îndrăgostit astfel de acest sport. El, dar și părinții săi i-au fost alături Simonei Halep weekendul trecut, când a devenit noua campioană a turneului britanic. Astăzi, jucătoarea de tenis va prezenta trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională.

Citește și: Simona Halep a fost cerută în căsătorie. Cum a reacționat câștigătoarea de la Wimbledon

Fratele Simonei Halep, o carieră în tenis în trecut

Puțini știu că fratele Simonei Halep a avut o carieră în tenis în urmă cu câțiva ani și că cei doi frați au o relație specială. Nicolae Halep a fost prezent atât la meciurile din weekendul trecut, dar și la ceremoniile care au urmat după ce tenismena româncă a câștigat turneul de la Wimbledon. El nu a fost singur, ci împreună cu părinții lor. Fratele jucătoarei de tenis are o poveste de viață foarte frumoasă, fiind pasionat de mic de tenis. De altfel, de la el s-a inspirat Simona Halep… pe când avea 4 – 5 ani, vedeta mergea cu mama ei, Tania, să-și ia fratele de la antrenamentele săptămânale la tenis, relatează jurnaliștii revistei VIVA. Timpul petrecut pe bănci, privindu-l ore în șir pe fratele ei cum joacă tenis, a făcut-o să se îndrăgostească de sportul alb. Constănțeanca a intrat pe terenul de tenis când avea patru ani și jumătate.

Citește și: Profită de ofertă verii la Telekom: Samsung + abonament = voucher Blue Air 100 EURO

La un moment dat, Nicolae Halep a renunțat la antrenamentele de la tenis, iar sora lui mai mică s-a apucat serios de treabă. În prezent, fratele vedetei administrează oate afacerile pe care sportiva le are pe litoralul românesc. El este căsătorit cu aleasa inimii sale în 2017; Luminița Halep i-a dăruit o fetiță superbă, pe care Simona Halep o adoră. Nepoata sportivei a fost numită Tania, luându-i numele bunicii sale paterne, așa cum se obișnuiește la aromâni.

Citește și: Ai Samsung la promoție și voucher Blue Air 100 EURO garantat

Simona Halep, mesaj emoționant de ziua cumnatei sale

Celebra jucătoare de tenis are o relație foarte frumoasă cu soția fratelui ei. În urmă cu câteva zile, cumnata Simonei Halep a împlinit o frumoasă vârstă, iar fericitul eveniment nu a trecut “neobservat” pe rețelele de socializare, unde sportiva a transmis un mesaj de felicitare emoționant scris în limba engleză, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. Acesta se traduce: “La mulți ani cele mai bune #cumnate  ❤️🤗 #familiefrumoasă 😘 @lumy.halep”. Printre celebritățile care au felicitat-o pe Luminița Halep se numără și Nadia Comăneci.

Luminița și Nicolae Halep împreună cu fetița lor. © cursbnr.ro
Luminița și Nicolae Halep împreună cu fetița lor. © cursbnr.ro

Citește și: Super ofertă: Samsung la super preț + voucher Blue Air 100 EURO

Simona Halep și-a cumpărat o vilă luxoasă în București

Cea mai nouă casă a Simonei Halep se află într-una dintre zonele ale lux ale Capitalei: lângă Herestrău. Jucătoarea de tenis este aproape şi de Stejarii, clubul lui Ion Ţiriac unde se mai antrenează între turnee. “Halep e vecină cu mine. Și-a cumpărat o casă în București în cartier unde aveam și eu. Stă la două case distanță de mine. Îi doresc multă sănătate pentru că face cinste neamului românesc”, a declarat Dragomir la TV Digi Sport.