Simona Halep s-a apucat surf! Cum a fost pozată în vacanță

Publicat: 18/07/2018 | 14:02

Liderul WTA, Simona Halep le-a prezentat fanilor ei cum arată pentru ea o dimineață de vacanță. Campioana s-a relaxat pe o placă de surf.

Simona Halep și-a luat o scurtă vacanță, însă nu poate sta locului și vrea să învețe sporturi noi. Cum ar fi … surful, sau paddle surf mai exact. Ea a beneficiat de un instructor care i-a arătat cum stă treaba, și amândoi au fost recunoscători, la final, pentru această experiență.

Îmi iubesc jobul. Îmi dă ocazia să împart ceea ce știu cu niște oameni grozavi. Astăzi trebuie să împart asta cu numărul 1 mondial în tenis, Simona Halep”, a scris instructorul în dreptul pozei.

Mulțumesc pentru o dimineață minunată”, a fost răspunsul ei, la care a însoțit, evident, câteva poze din timpul exercițiului.

Simona Halep, 26 de ani, a fost eliminată în turul III de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de taiwaneza Su-Wei Hsieh, 32 de ani, locul 48 WTA, scor 6-3, 4-6, 5-7, și și-a luat o vacanță de aproape o lună. Următoarea competiție la care liderul WTA va lua startul cu siguranță este Rogers Cup, din Canada, care va începe pe 6 august.