Smiley și Claudia Pavel, amor în secret! Prima reacție a cântăreței

Publicat: 06/02/2019 | 09:29

Toată îi știe pe Smiley și pe Claudia Pavel, cei doi activează în același domeniu, și anume muzica, cea care i-a și adus împreună. Însă puțini cunosc povestea secretă dintre ei, la un moment dat, viețile lor s-au intersectat mai mult decât profesional.

În urmă cu mai bine de zece ani, Smiley și Claudia se cunoșteau mai bine, în timp ce trupa Simplu înregistra împreună cu Claudia „Cream” piesa „Jumătatea ta” compusă de Marius Moga. Acela ar fi fost moment când apropierea lor a devenit extrem de…intimă. Cei doi nu au confirmat niciodată că au fost împreună.

În 2014, întoarsă din America, artista a vorbit despre legătura sa cu artistul Smiley și a mărturisit că nu a avut nicio legătură cu Smiley, mai mult decât profesională. „Au fost niște suspiciuni ale presei”, a declarat cântăreața pentru Kanal D.

Claudia Pavel a încasat o sumă uriașă la „Ferma”

Claudia Pavel s-a ales cu sume consistente de pe urma concursurilor tv. În 2017 a apărut la “Ford Boyard” (Pro TV), iar în 2018 a plecat în Republica Dominicană, la concursul “Exatlon” (Kanal D). Acolo a stat o lună, primind 40.000 de euro. Banii au fost investiți în cariera muzicală şi în creşterea copilului ei.

Anul acesta, Claudia a acceptat să plece în “Ferma” şi surse apropiate vedetei spun că şi-a negociat la sânge onorariul. Acesta ar fi mai mare decât cel luat la Kanal D, mai exact 50.000 de euro pe lună. Totuși, depinde de cât de mult va rezista Cream în munţi, acolo unde se filmează show-ul. S-ar părea că toți ceilalţi concurenţi sunt invidioşi fiindcă ea ar fi printre cele mai bine plătite concurente, în timp ce Brigitte, spre exemplu, ar încasa o sumă cu mult mai mică.

Citește și...