Şoc pentru concurenţii din casa Puterea Dragostei! O fostă concurentă reintră în emisiune

Autor: Maria H.
Publicat: 27/10/2019 | 22:07

Concurenţii din casa Puterea Dragostei au parte de o surpriză de proporţii în episodul de mâine. Roxana Buzoiu reintră în emisiune și se ia la ceartă cu Jador. Mai mult decât atât Manuela se teme că Roxana a pus ochii pe Ricardo.

Reintră Roxana în casa Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu, unul dintre foştii iubiţi ai şatenei rămâne cu gura căscată!

Roxana îl invită la dans pe Ricardo. Fetele sunt convinse că de-acum înainte concurenta din primul sezon va încerca să-l cucerească pe iubitul Manuelei.

Manuela: Mamă! Dacă alege să se apropie de Ricardo?!
Denisa: Asta o să se întâmple! Asta e clar! Păi dacă a dansat cu el?!
Bianca: Nu are treabă cu Bogdan, nu are treabă cu Livian, eu am simțit-o acum. Cu Ricardo o să aibă. Deci de fiecare dată când o să meargă în casa băieților, o să vorbească cu Ricardo. Dar voi acum sunteți împreună, gen sau…?
Manuela: Ce suntem împreună? Nu ai auzit că i-a zis Roxanei că noi nu mai suntem împreună?!

Roxana de la Puterea Dragostei vrea un copil cu Alex Velea

Pentru că este o persoană sinceră, Roxana spune întotdeauna ce gândește. Nu o interesează nici de gura lumii, nici de consecințele faptelor sale. De această dată a pus ochii pe unul dintre artiștii din showbiz-ul românesc și a făcut câteva declarații picante în legătură cu el.

”Alex Velea e bun de tată. Pentru că este pe același stil cu mine. Și la vestimentație, și la comportament, și la temperament, și așa mai departe. Și este un familist convins, am văzut cum se comportă cu copiii lui și este foarte, foarte tare ca om. Și ea (Antonia, n. red) este mai înaltă ca el, adică nu are nicio treabă. În momentul în care se înțeleg extrem de bine și se completează, înălțimea nu mai are nicio importanță!”, a explicat Roxana de la ”Puterea Dragostei” pentru wowbiz.ro

Citește și...