Şocant! Criminala de la metrou, dată afară cu forţa din bibliotecă, luna trecută. Motivul halucinant

Publicat: 21/12/2017 | 10:44
Şocant! Criminala de la metrou, dată afară cu forţa din bibliotecă, luna trecută. Motivul halucinant
Magdalena Şerban a împins-o pe data de 12 decembrie pe Alina Ciucu sub roţile trenului. Femeia a fost arestată şi este acuzată de omor şi tentativă de omor. A cerut ieri să fie plasată în arest la domiciliu, însă cererea a fost respinsă.
 

 

Criminala de la metrou frecventa sala de lectură din cadrul Bibliotecii. „Alexandru şi Aristia Aman“ din Craiova din anul 2015, atunci când şi-a făcut şi abonament. Magdalena Şerban a avut un confict cu angajatele instituţiei în luna noiembrie şi a fost scoasă afară cu forţa. Femeia în vârstă de 36 de ani a încercat să acceseze un site de matrimoniale, iar acest lucru este interzis, potrivit adevarul.ro.

„Era un om normal, care părea interesat de tot ce este nou în privinţa informaţiilor. Citea foarte des reviste şi ziare. Colegele mele au recunoscut-o imediat după tragedia de la metrou. În luna noiembrie avut un conflict cu angajaţii instituţiei, atunci când a încercat să acceseze anumite site-uri, iar din această cauză salariaţii i-au interzis acest lucru şi i-au cerut să părăsească sala. A devenit recalcitrantă şi a adresat injurii angajatelor, iar imediat au chemat paza şi au dat-o afară“, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii „Alexandru şi Aristia Aman“ din Craiova.

 

Citește și...