ȘOCANT! Încă un motiv pentru care familia Alexandrei nu crede că fata a murit în butoi! ”Dinții nu erau ai ei, erau cariați”

Autor: Maria H.
Publicat: 14/08/2019 | 18:15

Pe zi ce trece, noi detalii șocante ies la iveală în crima de la Carcal. Cu cât cazul avansează, se descoperă lucruri halucinante despre Gheorghe Dincă ale cărui acțiuni sunt extrem de greu de descifrat.

Dacă inițial, în cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra, pe 25 iulie, în jurul orei 12,00, la domiciliul său, printr-o metodă extrem de dură, pe urmă, omul, foarte relaxat, a dezvăluit și cum i-ar fi ars corpul într-un recipient special, de au mai rămas doar oasele și dinții din adolescenta în vârstă de doar 15 ani!

”În cenuşa găsită într-un butoi metalic a fost identificate prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate, dinţi de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănţişor, alte fragmente de lănţişoare, o bucată metalică în formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară de monturi de inel ce prezentau urme de ardere. În autoturismul inculpatului au fost găsit un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei”, au spus procurorii de caz.

Mai mult, după testele AND făcute câteva zile mai târziu, din surse oficiale s-a spus clar că dinții erau ai Alexandrei.

Pe de altă parte, ieri, situația pare să se fi schimbat radical! Alexandru Cumpănașu susține că Alexandra nu a murit în butoiul criminalului din Caracal!

 ”Vreau să se ia în calcul toate variantele vehiculate, inclusiv cel cu trafic de persoane. Noi, familia, încercăm să aflăm adevărul despre ce s-a întâmplat cu fata noastră și trebuie să avem lucruri concrete decât cele spuse până acum. De pildă, ca să stiți despre ce vorbim, tatăl Alexandrei mi-a spus că dinții nu ar fi ai fiicei sale, întrucât erau cariați, iar unii aveau și coroane, probleme dentare pe care adolescenta de 15 ani nu le avea”, a dezvăluit unchiul tinerei în fața presei.

Citește și...