Șocant! O tânără însărcinată a fost omorâtă de o femeie, care apoi i-a scos copilul din pântece pretinzând că este al ei

Publicat: 16/05/2019 | 23:25
Șocant! O tânără însărcinată a fost omorâtă de o femeie, care apoi i-a scos copilul din pântece pretinzând că este al ei

Șocant! O tânără însărcinată a fost omorâtă de o femeie, iar apoi i-a scos copilul din pântece pretinzând că este al ei.

O tânără în vârstă de 19 ani din Chicago a fost ucisă cu bestialitate miercurea trecută, iar trupul ei a fost aruncat la gunoi. Marlen Ochoa Lopez s-a cunoscut cu o femeie în vârstă de 46 de ani pe rețelele de socializare. Ambele făceau parte dintr-un grup destinat mămicilor. Individa i-ar fi promis tinerei că îi va da niște haine pentru viitorul ei bebeluș.

De bună credință, Marlen Ochoa Lopez a mers acasă la femeia de 46 de ani, fără să se gândească vreo clipă la nenorocirea care avea să urmeze. Tânăra de 19 ani a fost omorâtă cu sânge rece, iar apoi i-a fost scos din pântece bebelușul deoarece criminala pretindea că este al ei de fapt.

Soțul fetei ucise a mers la spital, acolo unde se află internat bebelușul său, însă medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansa de supraviețuire.

„Simt o imensă durere, un chin, o mare tirstețe. E dureros să-ți pierzi femeia pe care o iubești”, a spus Yiovanni Lopez, soțul femeii ucise.

Citește și...