Șocant! Un fost student la Politehnică a fost lăsat cu o restanță de o profesoară care l-a apostrofat pentru că a fost în clubul Colectiv

Autor: A.N.
Publicat: 10/10/2019 | 20:28
Șocant! Un fost student la Politehnică a fost lăsat cu o restanță de o profesoară care l-a apostrofat pentru că a fost în clubul Colectiv

Șocant! Un fost student la Politehnică a fost lăsat cu o restanță de o profesoară care l-a apostrofat pentru că a fost în clubul Colectiv.

Un incendiu a izbucnit în 30 octombrie 2015 în clubul bucureștean Colectiv, de la artificiile aprinse în timpul concertului trupei “Goodbye to gravity”. Focul  s-a extins rapid, cuprinzând în doar câteva zeci de secunde tavanul clubului. Un număr de 65 de oameni au murit (27 în noaptea tragediei, iar restul ulterior).  În noaptea incendiului au fost spitalizați 162 de răniți.

Una dintre victimele tragediei a mărturisit că a fost lăsat cu o restanță de o profesoară care l-a apostrofat pentru că a fost în clubul Colectiv. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURII TULBURĂTOARE ÎN DOSARUL COLECTIV. “SUNT NIMIC FĂRĂ EA” + “PIELEA ARTIFICIALĂ NU A PRINS ȘI S-A LUAT PIELE DE PE BURTĂ PÂNĂ LA MUȘCHI…”)

„Am arsuri pe șapte la sută din corp. Nu am fost la psiholog. O profesoară de la Politehnică m-a lăsat restant la un examen. Mi-a spus în față „Ce cautai acolo tu?”. În anul doi am început propria afacere. Fix atunci cu Colectiv voiam să lansăm un joc de telefon. Eu programam și făceam jocuri pe telefon. Ulterior m-am refugiat în muncă. Muncesc 14 +16 ore pe zi ca să îmi ţin mintea ocupată”, a explicat tânărul vătămat în incendiu.

Rudele tinerilor care au murit în urma tragediei de la Colectiv au depus mărturie și joi, la Tribunalul București, într-un nou termen al procesului. Momentele în care au retrăit durerea pierderii celor dragi au fost copleșitoare.Tot joi a vorbi şi mama lui Andi Roberto Vlăduţ. (VEZI ȘI: VIORICA DĂNCILĂ A RĂSPUNS VICTIMELOR DIN COLECTIV: ”VOI SUSȚINE PROPUNEREA LOR DE MODIFICARE A LEGISLAȚIEI”)

„Copilul meu a decedat la 11 zile de la incident. Vladuţ Roberto Andi avea 19 ani. L-am crescut singură până la 15 ani. Avea o relație bună și cu tatăl său. Eram foarte apropiată de el. Făceam concedii împreună anual. Mai are un frate care avea 16 ani atunci. Pierderea fratelui l-a afectat foarte rău pe fratele mai mic. Pentru mine pierderea lui practic mă ține din a trăi. Nu mai trăiesc. Au apărut problemele de sănătate. Mi s-a activat tiroida și am pierderi de cunoștință. Cel mic refuză absolut orice discuție despre această situație. A pierdut un an de școală. A încercat și psihologul școlii să vorbească despre asta. Cel mic îl idolatriza”, a povestit, cu lacrimi în ochi, femeia lovită de tragedia Colectiv.

Citește și...