Sorinel Puștiu a devenit bunic! Fiica lui a născut un băiețel

Publicat: 21/12/2018 | 09:10

Fericire mare în familia lui Sorinel Puștiu, după ce manelistul a devenit bunic pentru a doua oară. Fiica lui, Beatrice, a născut un băiețel perfect sănătos. Deși a venit pe lume mai devreme de termen și este intubat, starea lui este stabile.

Artistul a făcut declarații și a mărturisit că bebelușul se va numi “Bunul Puștiu”. „Da, băieţel. Acum s-a născut, un pic mai devreme. Este bine, în incubator. Sunt a doua oară bunic. (n.r. O să îl cheme) Bunul Puştiu. Bun Puştiul! Sau Bun”, a spus Sorinel Puştiu pentru Spynews.ro.

Sorinel își dorește să-și vadă copiii fericiți

Sorinel susține că ar face orice pentru ca moștenitorii lui să fie fericiți. Bărbatul susține că nu le-a interzis niciodată nimic și că tot ce a făcut a fost doar să-i ajute din punct de vedere financiar, dar și să le ofere sfaturi de viață.

„Eu sunt in spatele copiilor mei si le-am spus in felul urmator. Tati, pana acum eu am mers cu voi de mana, acum vreau sa merg in spatele vostru, vreau sa le urmaresc pasii. Unde nu stiti, sunt in spatele vostru, te intorci si-ti spun ca nu faci bine, dar daca te obisnuiesti cu greseala si vei gresi mereu, am sa ma dau la o parte din spatele tau si am sa te las si o sa vezi ca gresesti si ca nu e bine”, declara interpretul de muzică de petrecere.

Citește și...