Soso, câştigătorul „Big Brother“, este de nerecunoscut la 16 ani de la terminarea show-ului

Publicat: 19/04/2019 | 15:09

În anul 2003, România a fost cuprinsă de febră. Emisiunea care atrăgea privirile și făcea audiențe uriașe se numea ”Big Brother”. Nume ca Vio, Soso, Alida sau Ernest erau pe buzele tuturor, dar anii au trecut și numai unii dintre ei mai sunt cunoscuți sau recunoscuți atunci când merg pe stradă.  

Pe Ernest îl găsim la Kanal D, iar Adi va fi ”ispită” în noul sezon ”Insula Iubirii”. Dar despre Soso nu se mai știa absolut nimic după atâta vreme. Sorin Fișteag – așa cum stă scris pe cartea de identitate – s-a mutat în Germania de mai mulţi ani,. Este medic și recunoaște că are o pasiune fierbinte pentru modă și, mai ales, pentru creaţiile Viviennei Westwood, designerul britanic care a popularizat stilul modern punk.

„Vivienne Westwood luptă împotriva curentului fast fashion. Oamenii îşi cumpără haine în fiecare weekend, în fiecare lună, din ce în ce mai mult. Dacă fiecare dintre noi îşi deschide dulapul, găseşte o grămadă de chestii pe care nu le mai poartă, pe care poate nu le-a purtat niciodată, cu eticheta pe ele. E absurd. Ori, Vivienne Westwood luptă foarte mult pentru chestia asta: buy less, choose well, make it last. Cumpără mai puţin, cumpără cu cap, economiseşte ca să cumperi ceva şi ai grijă de lucrul respectiv: îl porţi cu respect, îl porţi cum trebuie, îl porţi la ocaziile la care se potriveşte“, a spus Soso de la „Big Brother“ într-un interviu acordat… Alidei Mocanu, cea care a ajuns alături de el în finala ”Big Brother”, iar acum este producătorul emisiunii de lifestyle „Ultraviolet“, la Digi24, consemnează okmagazine.ro.

 

Soso, la 16 ani de la ”Big Brother”