Soția lui Dincă ar putea ajunge suspect în cazul disparițiilor din Caracal

Autor: A.N.
Publicat: 19/08/2019 | 21:32

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop a mărturisit că nu știe dacă soția lui Gheorghe Dincă ar fi fost audiată de anchetatori, dar că femeia ar putea să ajungă din martor suspect în cazul disparițiilor celor două fete.

„Nu am cunoștință să fi fost soția lui Dincă, dar se specula, și pe bună dreptate, că o rudă foarte apropiată, conform procedurii penale, nu poate fi ascultată ca martor împotriva unei rude apropiate, în cazul nostru unui soț. Dar cine a spus că trebuie să fie audiată ca martor?

Și de aici înțelegeți ce vreți. Nu este o regulă să fii martor și din martor să te facă suspect. (…) În momentul în care poți fi suspect de ceva trebuie să fii suspect clar!. Această doamnă se afla acolo taman în acea perioadă în care au fost răpite cele două fete”, a explicat Tonel Pop la Antena 3.

Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dincă, spune că, potrivit declarației clientului său, acesta susține că nu a violat-o pe Alexandra Măceșanu, deși în discuția acesteia cu operatorul de la 112, ea așa a susținut. (CITEȘTE ȘI: DETALII ȘOCANTE ÎN CAZUL DE LA CARACAL: “SOȚIA LUI GHEORGHE DINCĂ A VENIT ÎN APRILIE ÎN ROMÂNIA ȘI A STAT O LUNĂ ÎN CASA GROAZEI”)

„Din ceea ce-mi amintesc, a declarat că nu a deținut raport sexual, nu a fost de acord Alexandra și nu a întreținut raporturi seuale cu aceasta. S-a trezit dimineața, a plecat la piață, ea i-a dat un bilețel pe care se menționau medicamentele, avea niște medicamente pe care le lua în mod frecvent, i-a spus ce să cumpere. A fost în Caracal la piață și la Craiova. A venit, a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână, moment în care dânsul s-a înfuriat și a lovit-o.

A lovit-o, o singură lovitură declară că a aplicat și, în urma loviturii, a căzut cu capul de podea și, în acel moment, a urmat o perioadă de agonie. Dânsul spune că a încercat mai multe manevre de resuscitare care nu au reușit și a constatat decesul și a declarat că a decis să o incinereze în butoiul din curte. De la ora 2 până seara la 8, cam 6-7 ore (ar fi durat incinerarea -n.r.)”, a completat Alexandru Bogdan.

 

Citește și...