Soția lui Ionel Ganea, noi dezvăluiri teribile despre bătăile primite și teroarea în care trăiește: “În curtea judecătoriei, şi-a permis să mă agreseze”

Publicat: 26/11/2019 | 10:58
Soția lui Ionel Ganea, noi dezvăluiri teribile despre bătăile primite și teroarea în care trăiește: “În curtea judecătoriei, şi-a permis să mă agreseze”

Soția lui Ionel Ganea a făcut noi dezvăluiri teribile despre bătăile primite, dar și despre teroarea în care trăiește, chiar și după ce a decis să nu mai locuiască împreună în aceeași casă. Aceste declarații vin la doar două zile după ce Dana Iaru a povestit în exclusivitate pentru  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, episodul în care fostul sportiv și-a dat afară din casă fiica și nepoțelul. Tot atunci ea a vorbit și despre actuala iubită a lui Ionel Ganea.

Soția lui Ionel Ganea, dezvăluiri teribile despre bătăile primite și teroarea în care trăiește

Dana și Ionel Ganea au fost împreună timp de 24 de ani, iar mariajul lor a fost presărat cu multe conflicte. Lucrurile nu s-au schimbat nici de dragul celor doi copii frumoși pe care îi au: Ioana și George, care au trecut de vârsta majoratului. În prezent, Dana Iaru așteaptă pronunțarea divorțului, iar în cadrul unui interviu oferit recent, ea a mărturisit că a depus două plângeri penale împotriva fostului fotbalist, dar că oamenii legii nu fac nimic.

“Plângeri am înregistrate la Poliţia Făgăraş, una din martie 2019 şi una din august 2019. Dar, fără rezultat. Are foarte multe relaţii… Motivele sunt agresiunile de absolut toate formele, ameninţările care nici acum nu s-au terminat… Iar nimeni nu face nimic, fiindcă el este Ionel Ganea! Să îţi fie frică să locuieşti în oraşul în care te-ai născut şi unde ai copilărit, pentru că nu te lasă acest individ…”, a declarat Dana Iaru pentru spynews.ro.

Cea care în acte îi este încă soție lui Ionel Ganea a povestit că, în urmă cu o săptămână, el a agresat-o fizic, dar și verbal. Același tratament l-a primit și avocata sa.

“Fiica mea este în aceeaşi situaţie. În curtea judecătoriei şi-a permis să mă agreseze fizic şi verbal, pe 19 noiembrie. Şi pe mine, şi pe avocata mea. Pe fiica mea şi pe nepotul meu i-a scos afară din casă, în pijamale. Oare se mai poate numi tată? Şi pozează în cel mai fericit tată şi bunic… Până acum, am tăcut. Dar, când îşi bate joc şi de copilul lui, este strigător la cer! Eu, ca adult, încerc să trec peste, dar un copil de 23 de ani, oare cum va face?!”, a mai spus nevasta lui Ionel Ganea în timpul declarațiilor, conform sursei citată mai sus.

Dana Iara îl acuză pe soțul ei, Ionel Ganea că el a rămas cu tot ce au agonist în timpul căsniciei, iar ea plătește dările la stat.

“Nu am acces în nicio locuinţă a noastră. El foloseşte absolut tot ce am construit în 24 de ani. Mai mult, el a încasat chiria de pe un imobil, iar eu trebuie să plătesc impozitul la ANAF, o grămadă de bani. Oare unde este dreptatea?

Au existat femei şi când eram împreună. Acum, că e singur din septembrie 2018… Dar pentru mine nu contează că există vreo femeie. Cu siguranţă, va avea aceeaşi soartă”, a încheiat Dana Iara.

Citește și...