Soția președintelui consiliului Județean Cluj, mega-scandal la notar! Camelia Tise s-ar fi „servit” cu 300.000 de euro din contul soțului și l-ar fi acuzat că o agresează, atunci când bărbatul a întrebat-o unde sunt banii

Publicat: 31/03/2018 | 11:00
Soția președintelui consiliului Județean Cluj, mega-scandal la notar! Camelia Tise s-ar fi „servit” cu 300.000 de euro din contul soțului și l-ar fi acuzat că o agresează, atunci când bărbatul a întrebat-o unde sunt banii

Notărița Camelia Tise a plecat din casa președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tise, și pare că se simte din ce în ce mai bine. Ea e implicată în cel mai mare scandal monden din Cluj. Unul dintre zvonurile cele mai intens discutate este acela că femeia și-a angajat gărzi de corp de la o firmă specializată, pentru că i-ar fi frică de soțul ei.

Potrivit unor informații apărute în presa locală, notărița Camelia Tise se teme pentru viața ei. În urmă cu două săptămâni, Alin Tise s-a prins că din contul comun (care numără aproximativ o jumătate de milion de euro) au „dispărut” 300.000 de euro. Fiind încă măritată cu el, Camelia Tise i-ar fi retras în mod legal. Cu toate acestea, bărbatul habar nu avea și s-a enervat când a aflat mai târziu.

Camelia Tisa s-a răzgândit la notar

Enervat la culme de gestul soției sale, Alin Tise i-a cerut acesteia explicații. Camelia Tise a râs de el și i-a spus că îl lasă fără niciun ban. Bărbatul s-a înfuriat și ar fi amenințat-o pe femeie, potrivit ziaruldecluj.ro. Imediat, au apărut zvonuri că Alin Tise a fost cât pe ce să o bată pe soția lui.

Se pare că cei doi soți discutaseră de împărțirea bunurilor. Camelia Tise era în sfârșit de acord să cesioneze jumătate din acțiunile de la blocul de 14 etaje deținut de aceștia. Ea a avut ca pretenție ca cesiunea să fie autentificată de un notar terț. Ea a ales o notăriță pe care o cunoștea bine. Când s-au dus să semneze actele, cei doi soți s-au retras pentru discuții. Se pare că doamna Tise s-ar fi răzgândit și n-ar mai fi vrut să semneze actele. Bărbatul s-a enervat la culme și a început să țipe la ea. Potrivit sursei citate, acesta nu ar fi lovit-o pe soția lui. Auzind țipete, notărița ar fi intrat peste ei într-un moment nepotrivit.

„Ce faci, Alin? De ce o lovești? O agresezi la mine în birou?”, ar fi spus femeia. Între cele două femei ar fi fost o înțelegere, susține presa locală. Camelia Tise i-ar fi împrumutat notăriței care se ocupa de divorț câteva zeci de mii de euro, după ce s-ar fi „servit” din contul soțului ei. Pe pagina ei de Facebook, Camelia a trecut deja la numele de fată, deși nu este încă divorțată în acte, semn că între cei doi nu mai este cale de întoarcere.

 

 

 

 

Citește și...