Spectacolul continuă în Champions League!

Autor: Cristian P
Publicat: 06/11/2019 | 11:45
Spectacolul continuă în Champions League!

Cea de-a IV-a rundă a fazei grupelor Champions League, care a debutat aseară cu jocurile din grupele E, F, G şi H, meciuri de poveste în care adrenalina și spectacolul au fost la înălțime, programează astăzi confruntări ce se anunţă extrem de spectaculoase.

Grupa A ne propune două dintre cele mai dezechilibrate meciuri ale rundei, prin prisma cotelor. Cu punctaj maxim și fără gol încasat în primele 3 etape, PSG este favorită să se impună acasă, în meciul cu Club Brugge. La rândul său, Real Madrid primeşte cu prima şansă în duelul cu  Galatasaray, madrilenii  impunându-se cu mari emoții, în tur cu scorul de 1-0 la Istanbul.

Cu interimarul Hans-Dieter Flick la timona, cel care a preluat cârmele echipei după demiterea lui Kovac, Bayern țintește punctele calificării în jocul de la Munchen, cu Olympiakos. Un pas decisiv pentru accederea în optimi este pregătită să facă și Tottenham, condiţia fiind să se impună pe terenul celor de la Steaua Roşie Belgrad.

Dinamo Zagreb – Şahtior este partida etapei în grupa C. Învingătoarea meciului, dacă vom avea una, devine favorită certă la calificare, de pe locul secund al grupei. Prima poziție îi va reveni lui Manchester City, care poate ajunge la 12 puncte câștigate, după jocul cu Atalanta, din deplasare.

În grupa D, cu câte 7 puncte acumulate, Juventus și Atletico Madrid ocupă primele două poziții.

Program etapa a a IV-a Champions League
Grupa A
ora 22:00 PSG – Club Brugge
ora 22:00 Real Madrid – Galatasaray

Grupa B
ora 19:55 Bayern Munchen – Olympiakos Pireu
ora 22:00 Steaua Roșie – Tottenham

Grupa C
ora 22:00 Dinamo Zagreb – Șahtior Donețk
ora 22:00 Atalanta – Manchester City

Grupa D
ora 19:55 Lokomotiv Moscova – Juventus
ora 22:00 Bayer Leverkusen – Atletico Madrid

Pe site-ul Pariuri1x2, alături de biletul zilei, găsiți și alte variante de bilete, precum și cele mai tari pronosticuri pentru meciurile programate.