Spitalul Municipal din București, imagini șocante. Pacienți înjurați de asistentele medicale | VIDEO

Publicat: 16/05/2019 | 11:35
Spitalul Municipal din București, imagini șocante. Pacienți înjurați de asistentele medicale | VIDEO

Scene incredibile petrecute la Spitalul Municipal din București. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de comportament, însă imaginile ”vorbesc” de la sine. Trei asistente medicale au fost filmate în timp ce înjură și lovesc pacienții.

Cadrele medicale s-au dedat la acte reprobabile, înjurând pacienții, iar măsurile luate împotriva lor ar trebui să fie drastice. La un moment dat, una dintre asistente țipă: ”Aoleu, v-aş omorî de tot!”

Bineînțeles, vizitatorii paginii de Facebook ”Luptă pentru Seby” au fost revoltați. ”Așa e peste tot… în toate spitalele!!!!! Se cred superioare , dar poate și-o găsi nașul!!!! Fi-mi-ar silă de ele de nenorocite ce sunt… astea n-au suflet, văd numai bani în ochi cînd se plimba pe lîngă pacienți!!!”, ”Asistente făcute pe bandă… au alea scoala de asistenta cum o am eu…”, ”Acei oameni care nu stie sa se poarte cu pacientii trebuie dati afara de la munca”, au fost câteva dintre comentariile pline de revoltă.

A fost convocată Comisia de Disciplină

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, joi, că a privit cu greu acele imagini și că astfel de comportamente nu trebuie tolerate. „Mi-a venit greu să mă uit, idee este următoarea. Nu este cazul să tolerăm acest tip de comportamente, cine nu are vocație să îngrijească pacienții nu are ce căuta în sistemul sanitar”, a precizat ministrul. Sorina Pintea a informat, în același context, că a fost deja convocată Comisia de Disciplină pentru ziua de vineri, urmând ca aceasta să stabilească și sancțiuni care vor fi aplicate personalului în cauză, spunând că, personal, crede că desfacerea contractului de muncă este cea mai bună soluție.

„Conducerea spitalului a convocat Comisia de Disciplină pentru mâine dimineață (vineri – n.r) care va stabili sancțiunile. Din punctul meu de vedere, sancțiunea trebuie să fie cea mai drastică, desfacerea contractului de muncă”, a spus ministrul.

Citește și...