Stare de alertă în Germania! Opt persoane și-au pierdut viața și alte cinci au fost rănite, în urma unui atac armat

Publicat: 20/02/2020 | 07:37
Stare de alertă în Germania! Opt persoane și-au pierdut viața și alte cinci au fost rănite, în urma unui atac armat

Este stare de alertă în Germania, după ce nu mai puțin de opt persoane și-au pierut viața și alte cinci au fost rănite, în urma mai multor atacuri armate extrem de violente care au avut loc în noaptea de miercuri spre joi.

Potrivit informațiilor oferite de BBC, opt persoane și-au pierdut viața și alte cinci au fost grav rănite în urma mai multor atacuri armate ce au avut loc în Germania, în noaptea de miercuri spre joi.  Primul atac armat a avut loc într-un bar din centrul orașului german Hanau, iar acesta a fost cel mai violent dintre ele. În urma deschiderii focurilor de armă, opt persoane și-au pierdut viața și alte cinci au fost rănite. Al doilea atac a avut loc în cartierul Kesselstadt, în timpul nopții.

Presa din Germania relatează că în urma primului atac armat și-au pierdut viața trei persoane, iar celelalte cinci victime care nu au mai putut fi salvate au murit în urma celui de-al doilea atac.

Tot presa locală informează că totul a început în jurul orei 22, atunci când o persoană a început să deschidă focul de armă în centrul orașului Hanau, într-un local. Motivul atacurilor armate nu a fost încă identificat dar, cu toate acestea, polițiștii susțin că au fost vizate localurile cu specific arăbesc.

În urma celor întâmplate, poliția a demarat o anchetă pentru a se stabili, cu exactitate, ce anume s-a întâmplat noaptea trecută. Nu se cunosc informații cu privire la persoana care a deschis focul de armă și nici dacă aceasta a fost sau nu prinsă de oamenii legii.

Citește și...