Ștefania a recunoscut motivul real pentru care își dorea să câștige Asia Express cu orice preț: ”Voiam să-mi cumpăr…”

Autor:
Publicat: 23/04/2020 | 17:35
Ștefania a recunoscut motivul real pentru care își dorea să câștige Asia Express cu orice preț: ”Voiam să-mi cumpăr…”

Aproape 2,5 milioane de oameni au stat cu sufletul la gură aseară în fața micilor ecrane pentru a afla cine va câștiga Asia Express. După încheierea concursului, echipele finaliste Bontea – Fodor și Speak –Ștefania au dat cărțile pe față despre tot ce au simțit în cadrul competiției de la Antena 1.

Invitați virtual în emisiune lui Dan Capatos, Speak și Ștefania au povestit că în ciuda faptului că își doreau foarte mult să câștige, sunt fericiți pentru că au știut să piardă. De asemenea, cei doi au mărturisit că cel mai mare câștig este că s-au găsit unul pe celălalt.

Speak a menționat că a fost uimit de atitudinea Ștefaniei în momentul în care aceasta a văzut că a pierdut marea competiție din Asia. Cântărețul se aștepta ca iubita lui să fie ofuscată și frustrată, nervoasă și supărată, însă, potrivit acestuia, tânăra de 23 de ani a fost foarte împăcată și a știut să reacționeze cu maturitate.

CITEȘTE ȘI: Speak desființează revista Unica după ce au divulgat câștigătorii Asia Express în presă: ”Meritați foarte multe degete mijlocii”

În timpul concursului din Asia, Ștefania a mărturisit că își dorește cu ardoare să câștige Asia Express pentru că vrea să fie prima echipă formată dintr-un cuplu mixt care câștigă celebra competiție.

În cadrul emisiunii XNS, însă, Ștefania a recunoscut motivul real pentru care a vrut cu orice preț să obțină titlul de căștigător:  pentru a primi premiul de 30.000 de euro. Tânăra cântăreața a menționat că își dorea foarte mult să-și cumpere un telefon, pe care, de altfel, și l-a cumpărat până la urmă.

”Mi-am dorit foarte mult să-mi cumpăr un telefon nou și mi-am cumpărat oricum.”, a spus Ștefania aseară la XNS.