Stela Popescu a murit. Ultimul interviu al artistei: ”Spre marea mea ruşine…”

Publicat: 23/11/2017 | 16:12
Stela Popescu a murit. Ultimul interviu al artistei: ”Spre marea mea ruşine…”

Actriţa a acordat un interviu în exclusivitate pentru Revista Teo. În interviu ea vorbea despre bucurie, fericire şi secretul zâmbetului de pe faţa sa.

Stela Popescu era la coafor, când a fost sunată. A fost ultimul interviu acordat de artistă.

„Culoarea este realizata de coafeza mea, nu ma vopsesc singura. O data pe saptamana ma duc la coafor, ma vopsesc la 2-3 saptamani. O femeie trebuie sa fie ingrijita. Nu ajuta la nimic daca te plangi si arati ca viata este trista. Trebuie sa arati ca ai putere.

Nu folosesc vreun produs special. Am avut sansa sa am o mama foarte desteapta. La varsta de 5 ani am facut o operatie la cap, m-a muscat un paianjen otravitor. Mama de frica sa nu raman cheala si sa nu aiba influenta tratamentul, 5 ani ma radea in cap. 5 ani m-a ras pe cap o data pe an. Probabil ca aici a fost inteligenta mamei mele. Eu eram foarte suparata ca toate fetele aveau codite si eu eram ca un baiat tampit.

Si eu banuiesc ca tratamentul gandit de mama mi-a crescut un par foarte sanatos. Nimanui nu-i vine sa creada ca e parul meu. Odata la Teo Trandafir in emisiune m-am luat de par”, a marturisit artista.

Stela Popescu a impartasit si modul in care isi ingrijeste tenul

„Nu ma dau cu crema pe fata, spre marea mea rusine ca ar trebui sa o fac. Norocul meu cu servetelel umede care ma salveaza. Dupa ce ma fardez la teatru ma sterg bine cu doua servetele umede si cu asta am terminat tratamentul fetei.

Mama mea avea un ten extraordinar si pana in ultima clipa a aratat bine. Ne ajuta si Dumnezeu. Nu stau prea mult la soare, pe mine nu ma arde niciodata soarele”, a povestit artista.

Marea artistă voia să petreacă sărbătorile în familie

”În noul an, ca orice om, îmi doresc sănătate ca să pot să lucrez în continuare. Ca să pot să joc în continuare, cât s-o putea. Sunt în repetiţii cu un spectacol „Chiriţa” la Iaşi, la Teatrul „Stela Popescu”. Avem premierea în jur de 15 ianuarie, un spectacol adaptat pentru copii”, a spus Stela Popescu.

Stela Popescu a transmis un mesaj femeilor din România

Actriţa a avut şi un mesaj pentru români.

„Doresc tuturor femeilor din ţara noastră, în special, aă aibă curajul să privească înainte. Dacă te uiţi înapoi s-ar putea să te mai întristezi. Priveşte înainte, viaţa este scurtă şi frumoasă şi trebuie să profităm de fiecare clipă pe care o trăim”, a transmis artista.

”Eu sunt un om vesel şi dacă mi se întâmplă ceva. Oamenii nu trebuie să se vaite. Oamenii din jurul meu nu sunt obligaţi să asite la lucruri triste. Noi de mici am trecut prin lucruri grele, ăştia refugiaţi din Basarabia. Toţi am fost puternici, a trebuit să ne descurcăm. Nu ne plângem, suferim dar nu facem caz public”, a mai spus actriţa pentru huff.ro.

Citește și...