Stela Popescu, mărturisiri fără perdea din dormitor! Actriţa a povestit cum şi-a înşelat partenerii: ”Sexul e foare important!”

Stela Popescu a renunţat la inhibiţii şi a vorbit cu sinceritate despre relaţii, sex şi înşelat. Actriţa a mărturisit că nu a fost întotdeauna fidelă partenerilor ei şi că s-a întâmplat să cedeze pasiunii.

Stela Popescu a avut o viaţă tumultuoasă nu numai pe scenă, ci şi în viaţa de zi cu zi. Actriţa a renunţat la inhibiţii şi a făcut mărturisiri din dormitor. Aceasta a dezvăluit că şi-a înşelat partenerii şi a spus că, personal, consideră că sexul este vital.

”Sexul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Sexul este vital. E absolut vital. Poate că există şi o potrivire sau nepotrivire naturală. Sunt oameni care nu s-au înşelat toată viaţa. Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, cu mare grijă. Există porniri în viaţă când nu te mai poţi stăpâni. Este o stare absolut înnebunitoare. Asta nu se întâmplă des, ci foarte rar. M-am simţit vinovată apoi. Şi acum mă mai gândesc”, a declarat Stela Popescu.

Citeste despre:stela popescu, stela popescu sex, stela popescu inselat


Share On Facebook