Știrea care a cutremurat astăzi România. A fost găsit mort. Familia susține că a fost ucis

Publicat: 23/01/2019 | 10:14

A fost gasit mort, ieri dimineață, pe un câmp. Bărbatul a fost descoperit la câteva sute de metri de casă, în satul Osoi din comuna Sinesti. Descoperirea șocantă a fost făcută de fratele celui decedat. Acesta a sunat la numărul unic de urgente 112 pentru a cere ajutor. Un echipaj medical și polițiștii au ajuns la față locului, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Costel Alexandru a fost găsit cu fața în sus, având mai multe răni pe față.

Criminaliștii ajunși la față locului au ridicat mai multe probe pentru a stabili dacă este vorba despre un accident sau despre o crimă. Oamenii legii iau în calcul ambele variante. Este posibil că bărbatul să se fi aflat sub influența alcoolului și să fi murit de frig. Dar această variantă nu este acceptată de familia victimei.

“A fost omorât, l-au bătut….nu avea cum să moară așa pe câmp… ăștia l-au mai bătut și altă data…”, a spus printre lacrimi mamă bărbatului , informează bzi.ro.

Fratele victimei: ”Prietenii lui l-au omorât!”

Fratele victimei susține, la rândul său, că bărbatul ar fi fost ucis și este de părere că totul a pornit de la băutură.

“El nu a venit acasă azi-noapte, a fost aici la vecini. Dimineață am început să sun să văd ce e cu el. Am plecat să-l caut și l-am găsit mort în gârlă. Era bătut…Prietenii lui l-au omorât. El era un om bun, nu se certă cu nimeni… De la băutură cred că a fost totul” , a spus fratele victimei.

Citește și...