Știrea care a îngrozit România! S-a aruncat pe geamul apartamentului în care locuia

Publicat: 12/03/2019 | 15:21

Știrea care a îngrozit România! S-a aruncat pe geamul apartamentului în care locuia, iar vecinii și toți cei care îl cunoșteau nu își pot explica un astfel de gest.

S-a întâmplat în Oradea. Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat pe fereastră, de la etajul al treilea al blocului unde locuia. Numai că, înainte de a recurge la un asemenea gest extrem, băiatul a incendiat apartamentul situat într-un cartier rezidențial din Oradea.

Anchetatorii încearcă să stabilească acum care au fost cauzele care au dus la un asemenea deznodământ și dacă tânărul era sau nu sub influența alcoolului sau stupefiantelor.

Tânărul s-ar fi certat cu mama lui, declară vecinii

Victima a avut noroc. căzând pe o mașină parcata, așa că a scăpat cu viață. A fost transportat la spital, cu multiple leziuni, însă este în afara oricărui pericol. Chestionați de polișiști, vecinii au declarat că, intr-un acces de furie, tânărul a distrus mai multe obiecte din locuinta și s-a certat cu mama lui.

În urma incendiului, apartamentul a ars in totalitatate. Mai multi locatari au fost evacuati din cauza fumului dens, printre ei aflându-se și un bebelus de 11 luni, informează știrilekanald.ro.

 

Citește și...