Stoican nu ia în calcul decât victoria la Călărași: „A început un nou campionat, trebuie să ne revenim!”

Autor: Cristian P
Publicat: 16/03/2019 | 11:44

Flavius Stoican, antrenorul principal al formației Politehnica Iași s-a arătat optimist în privința confurntării pe care elevii săi o vor susține astăzi în play-out-ul Ligii I cu Dunărea Călărași.

Tehicianul este convins că în duelul de la Călărași echipa sa va reuși să pună punct seriei de trei meciuri fără gol marcat în campionat și să obțină un rezultat pozitiv.

„Nu va fi uşor, pentru că Dunărea se închide bine, însă sper să fim mai lucizi la finalizare şi să concretizăm ocaziile pe care ni le vom crea. A început un nou campionat, trebuie să ne revenim, să facem uitat meciul cu FC Voluntari, din etapa trecută, să avem atitudine şi determinare”, a declarat Flavius Stoican, antrenorul principal al formației Poli Iași.

În altă ordine de idei, conform preşedintelui Consiliului Director al clubului, Leonid Antohi, săptămâna viitoare va fi o şedinţă de analiză a rezultatelor înregistrate în acest an.

Înaintea duelului de la Călărași, Dunărea se află pe locul 7, loc retrogradabil, cu 12 ppuncte. Poli Iași se află pe locul 4 în play-oout cu 17 puncte.

Partida de la Călărași dintre Dunărea și Poli Iași va începe la ora 13:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Programul etapei a II-a din play-out:

sâmbătă, 16 martie                                                              

ora 13:00 Dunărea Călărași – Poli Iași

duminică, 17 martie                  

ora 17:30 Gaz Metan Mediaș – Dinamo București

luni, 18 martie          

ora 18:00 Concordia Chiajna – FC Hermannstadt

ora 20:30 FC Voluntari – FC Botoșani

Clasament play-out:

1 Dinamo- 19 puncte

2 Gaz Metan- 19 puncte

3 FC Botoșani- 19 puncte

4 Poli Iași- 17 puncte

5 Hermannstadt- 16 puncte

6 FC Voluntari- 14 puncte

7 Dunărea Călărași- 12 puncte

8 Concordia Chiajna- 10 puncte

 

Citește și...