Studenta de 20 de ani din imagine se iubește cu un bătrânel de 69 de ani! Cum a răspuns tânăra când a fost întrebată DE CE

Publicat: 12/11/2019 | 10:44

Se spune că dragostea nu are vârstă sau că este, pur și simplu, oarbă. O tânără de 20 de ani care are o relație cu un bătrân de 69 de ani s-a decis să dea o explicație celor care o întreabă cum de s-a putut implica într-o astfel de ”aventură”.

„Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?”, a fost întrebarea care a provocat-o pe tânără, iar aceasta a reacționat imediat: „Inteligența nu îmbătrânește niciodată”, a răspuns aceasta, conform a1.ro.

Partenerul de viață al tinerei nu este, totuși, un oarecare, ci adevărat mogul, cu o avere impresionantă, mulți internauți fiind de părere că este vorba și de un interes material, nu numai de sentimente sau de inteligența despre care vorbește tânăra.

Bendetta este studentă la Drept la Universitatea din Milano, iar Flavio – milionarul italian – este recunoscut pentru relațiile pe care le-a avut cu tinere, el având chiar și o fetiță cu… supermodelul Heidi Klum.

Citește și...