Surpriză uriașă! Cine a câștigat premiul special Asia Express de la Antena 1

Publicat: 20/04/2020 | 09:58
Surpriză uriașă! Cine a câștigat premiul special Asia Express de la Antena 1

Sezonul 3 al showului ”Asia Express” se desfășoară pe aceleași coordonate incitante, iar surprizele se țin lanț. Adda și Cătălin au apărut în prim-plan, și asta după ce Gina Pistol a anunțat că respectivii au jucat cele mai multe provocări pentru amuletă sau avantaj.

Iar o astfel de concluzie trebuie marcată cum se cuvine, motiv pentru care Adda și Cătălin s-au ales cu un… premiu special. Este o diplomă de excelență, pe care v-ați dorit-o foarte mult”, i-a anunțat Gina Pistol pe cei doi. În ediția cu numărul 33 a emisiunii ”Asia Express”, Adda și Cătălin au fost nevoiți să facă, din nou, autostopul pentru a ajunge la punctul de întâlnire, iar de data aceasta au intrat în contact cu un taiwanez care… dorea să învețe limba română, potrivit a1.ro.

(CITEȘTE ȘI: LUPTA DIN ASIA EXPRESS CONTINUĂ! CE SURPRIZE ADUC URMĂTOARELE EPISOADE ALE EMISIUNII)

Adda, alături de soțul ei

”Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare”

Speak – Ștefan Sprianu, în cartea de identitate -, și-a luat inima în dinți și, după trei ani de relație, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Ștefania Codreanu, alias “Libelula”. Bruneta a spus ”Da” fără rețineri, iar nunta va fi, cu siguranță, una ca-n povești. Artistul și partenera lui mai au, totuși, de așteptat până vor deveni soț și soție, pentru că România este în stare de urgență, din cauza pandemiei provocată de COVID-19. Speak a mărturisit că lasă organizarea evenimentului în grija iubitei sale.

„Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptăm să treacă perioada asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie. E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt, Ștefania o să se ocupe. O las pe ea să organizeze”, a dezvăluit Speak potrivit Antena 1.

(VEZI ȘI AICI: ELIMINARE ŞOC LA ASIA EXPRESS! CARE SUNT CELE TREI ECHIPE RĂMASE ÎN LUPTA PENTRU MARELE PREMIU. ADDA, MESAJ EMOŢIONANT, TÂRZIU ÎN NOAPTE)