Tânărul înjunghiat lângă staţia de metrou Politehnica a fost operat! Care este starea lui

Publicat: 05/01/2018 | 08:10
Tânărul înjunghiat lângă staţia de metrou Politehnica a fost operat! Care este starea lui

Incident sângeros, cu semne de întrebare, joi seară, într-un parc din Capitală! Un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat în spate din senin, susţine el. În plus, spune că nu ştie cine l-a atacat.

Victima a reuşit să sune la 112 şi a fost transportată la Spitalul Universitar. Între timp, poliţia încearcă să-l găsească pe agresor şi să afle motivul acestui gest extrem, anchetat acum că tentativa de omor. Scenele s-au petrecut la puţin timp după ora 19, în parcul de lângă staţia de metrou Politehnică. Fără să fi avut un conflict înainte, tânărul de 26 de ani a fost atacat de cineva care l-a lovit din spate, potrivit stirileprotv.ro. Deşi rănit serios, bărbatul a ajuns până în faţă gurii de metrou şi a cerut ajutor. Tot el a fost şi cel care a sunat la 112.

„A fost transportat la UPU un pacient de 26 de ani, victima unei agresiuni fizice, în urmă căreia a prezentat o plagă înjunghiată hemitorace stâng posterior, stabil, conştient A fost operat de urgenţă.”, a explicat Dr. Ungureanu Georgiana, medic UPu spitalul Universitar.

Atacatorul este căutat pentru tentativă de omor, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

 
Citește și...