Tatăl lui Adrian Lipan, tânărul care și-a dat foc în mașină, în Medgidia, mesaj incredibil, după tragedie: „Am crescut un șarpe, nu un copil!”

Publicat: 21/08/2019 | 14:01
Tatăl lui Adrian Lipan, tânărul care și-a dat foc în mașină, în Medgidia, mesaj incredibil, după tragedie: „Am crescut un șarpe, nu un copil!”

După un conflict cu tatăl său, Adrian Lipan, un tânăr de 25 de ani din Medgidia – absolvent al Universităţii Maritime din Constanţa – s-a autoincendiat în mașina personală. Acum, el se află în stare gravă la Spitalul Județean Constanța.

Înainte de a recurge la gestul extrem, Adrian Lipan a înregistrat live un mesaj pe care l-a transmis chiar pe pagina sa de socializare. În aces mesaj filmat, tânărul a încercat să explice de ce a luat o astfel de decizie.

„Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greşit. Taţilor de băieţi, nu ii faceţi copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieţi, dar mai au nevoie de puțină iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face şi ştiu ca sunt un laş, dar nu ştiu ce altceva sa fac“, a spus tânărul.

Adrian Lipan

Tatăl lui Adrian, reacție șocantă

Tatăl lui Adrian Lipan a transmis, în mediul online, un mesaj incredibil. „Cu acordul și permisiunea voastră acest «nenorocit» de tată care azi a înțeles că timp de 26 de ani a crescut un șarpe nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta cînd vor. Aviz viitorilor părinți”, a scris tatăl lui Adrian Lipan pe Facebook.

Mesajul bărbatului a primit, bineînțeles, răspunsuri, iar unul dintre ele a venit chiar de la sora sa. Ești fratele meu, dar tu ai distrus copilul . Nu meritai să ai așa o minune de copil. Sper că Dumnezeu vede şi pune pe fiecare să plătească pe măsura faptelor”, a scris o femeie care ar fi sora bărbatului. Un apropiat al familiei a scris că tânărul Adrian ar fi fost alergat, cu o toporișcă, de tatăl său, cu mai mulți ani în urmă.

Citește și...