Tatal unei celebre cantarete de la noi a fost condamat la moarte sigura dupa ce postasul i-a lasat asta la usa!

Publicat: 07/04/2014 | 01:59
Tatal unei celebre cantarete de la noi a fost condamat la moarte sigura dupa ce postasul i-a lasat asta la usa!

Lovitura grea pentru tatal Marijuanei. Acum doua saptamani, postasul i-a adus lui Ion Coteanu prima pensie din viata lui: 600 de lei. Cand a vazut ce suma ia dupa o viata de munca, barbatul a fost dezamagit. Banii nu ii ajung nici de medicamente.

Cand fiica lui, Marijuana, alias Dana Coteanu, nu a mai putut sa aiba grija de fiica ei cea mare, Alessia, tatal fostei cantarete a luat-o in grija lui. Desi cresterea unui copil implica niste cheltuieli considerabile, iar veniturile batranului nu erau constante, el nu s-a plans niciodata. Fetita e lumina ochilor lui. Stia sa-si dramuiasca banii pe care-i castiga la targuri din vanzarea gablonturilor facute de el. Necazul a facut, insa, ca anul trecut sa se imbolnaveasca grav de inima.

Ion Coteanu, tatal Marijuanei, o duce foarte rau cu banii
Ion Coteanu, tatal Marijuanei, o duce foarte rau cu banii

Ca sa-i salveze viata, medicii i-au montat un stent, dar i-au dat si un tratament costisitor pe care va trebui sa-l urmeze toata viata. Problemele de sanatate l-au impiedicat sa mai mearga pe la targuri, iar banii pusi deoparte pentru zile negre s-au dus. Ion Cotean, care are 65 de ani, si-a pus, insa, sperantele in pensia pe care trebuia s-o primeasca. A asteptat-o ca pe painea calda, dar cand postasul i-a sunat la usa a fost foarte dezamagit.

“Mi-a venit prima pensie, in valoare de 600 de lei. Eu am lucrat multi ani in fabrica, ma asteptam la mai mult. Am crezut ca o sa fie cel putin 900-1.000 de lei. Nevasta mea s-a prapadit acum zece ani si nu am luat nici pensie de urmas”, ne-a marturisit batranul, care spune ca banii nu ii vor ajunge nici macar de tratament.

Dana si Sebi se descurca greu cu banii, mai ales ca au de crescut si o fetita
Dana si Sebi se descurca greu cu banii, mai ales ca au de crescut si o fetita

“Numai pe medicamente dau in fiecare luna cam 900 de lei. Ce sa fac cu 600 de lei? O sa depun contestatie, sa imi recalculeze pensia. Eu am mai facut o contestatie, ca mi-au dat 800 de lei la inceput, dar dupa ce au calculat, in loc sa mi-o creasca, asa cum speram, ei au micsorat-o la 600 de lei”, ne-a mai povestit barbatul, care este in continuare si tata, si bunic pentru fetita Marijuanei, in varsta are 8 ani.

Pe de alta parte, nici Marijuana nu-si permite sa-l ajute cu bani. Devenita mamica pentru a doua oara, fosta cantareata de hip-hop o duce si ea foarte greu din punct de vedere financiar. O perioada, si-a dat fetita in grija fratelui sau, dar acum a luat-o inapoi si o creste impreuna cu sotul ei, Sebi.

Ion Coteanu si ginerele sau nu se inghit de nicio culoare
Ion Coteanu si ginerele sau nu se inghit de nicio culoare

 

CITESTE SI:

Marijuana si-a caftit barbatul! Tatal fostei vedete face declaratii incredibile: “Nu a fost prima data cand l-a batut”

Nicio mama nu ar face asa ceva! Afla ce s-a intamplat cu fetita pe care Marijuana a adus-o pe lume acum doua luni!

Medicii i-au montat un stent
In toamna anului trecut, Ion Coteanu a fost internat la Spitalul Fundeni, unde a suferit o interventie pe cord. Dupa ce a facut infarct, medicii au decis ca trebuie operat de urgenta. Acestia i-au montat un stent. Acum, se simte ceva mai bine, dar merge regulat la control, nu are voie sa se supere si trebuie sa faca tratament toata viata.
Claudia Voicu

 

Citește și...