Teja, e istorie pentru Poli Iași: „Sper ca decizia să fie în folosul Politehnicii!”

Autor:
Publicat: 24/12/2019 | 13:33
Teja, e istorie pentru Poli Iași: „Sper ca decizia să fie în folosul Politehnicii!”

Mihai Teja a renunţat la funcţia de antrenor principal al Politehnicii Iaşi, reziliindu-și de comun acord contractual cu gruparea moldavă.


Biletul Zilei » Ieri a fost „verde” » Astăzi pariem pe hochei și fotbal pentru un nou câștig!


Nemulțumit de faptul că nu s-a mai bucurat de sprijinul conducerii și de zvonurile privind revenirea în Copou a lui Flavius Stoican, Teja a decis să renunţe la conducerea tehnică a echipei fără a avea alte pretenții materiale. „Am reflectat mult, m-am consumat mult. M-am întâlnit cu domnul preşedinte şi i-am spus că renunţ la funcţie. Nu am vrut să mă cramponez de bani, aşa cum am făcut-o şi când am venit. Voi încasa bani pentru ce am muncit, niciodată nu m-a interesat partea materială. Sper ca decizia să fie în folosul Politehnicii, un club de care m-am ataşat, şi Iaşului, un oraş splendid” a declarat Mihai Teja, care nu a ascuns faptul că este în continuare îngrijorat şi de faptul că mulţi jucători şi angajaţi au restanţe salariale importante, iar perspectivele financiare sunt sumbre.

„Am discutat cu Mihai Teja, i-am mulţumit pentru tot ce a făcut aici. A fost un context nefavorabil, mult ghinion. Am citit variantele vehiculate pentru viitorul antrenor. Din păcate, Neagoe am înţeles că nu mai poate antrena în acest sezon. Mircea Rednic nu cred că vine la Iaşi. Bergodi mi se pare o variantă bună, a fost iubit la Poli. Sper ca şefii clubului să fie inspiraţi şi să menţină echipa în Liga I”, a comentat Mihai Chirica, primarul Iașului, decizia lui Mihai Teja de a renunța la Poli.

Pe lista posibililor succesori ai lui Mihai Teja sunt  Eugen Neagoe, Cristiano Bergodi, Gheorghe Mulţescu, Bogdan Lobonţ ,Vasile Miriuţă, Claudiu Niculescu şi Adrian Mihalcea.