Teja, echilibrat după victoria cu Universitatea: „Nu prea ne uităm în clasament, ne pregătim bine pentru fiecare meci! Tragem linie la finalul sezonului regulat!”

Autor: Cristian P
Publicat: 16/09/2018 | 11:49
Mihai Teja, antrenorul formației Gaz Metan Mediaș, a declarat după meciul pe care echipa sa l-a câștigat cu 3-2 pe teren propriu în runda a VIII-a a Ligii I cu Universitatea Craiova că victoria este cu atât mai importantă cu cât a fost obținută în fața uneia dintre cele mai bune echipe ale campionatului.

„Am întâlnit o echipă foarte bună, îi felicit, dar cu atât mai mare este meritul elevilor mei. Suntem acolo, luăm fiecare meci în parte și încercăm să dăm tot. S-a creat un grup foarte bun și sperăm să continuăm cu tot mai multe victorii. Nu pot să comentez penalty-urile! Am câștigat și suntem bucuroși. Să ne pregătim bine, că urmează alt meci greu. Nu prea ne uităm în clamsanet, ne pregătim bine pentru fiecare meci. Tragem linie la finalul sezonului regulat. Vrem să scoatem maximum din fiecare meci. Cred că nivelul este foarte ridicat și nu mai putem spune că avem meciuri ușoare, toate sunt echilibrate, iar titlul se va juca până în ultima etapă”, a declarat Mihai Teja, antrenorul formației Gaz Metan Mediaș.

Duelul din Ardeal a fost unul spectaculos în care arbitrul Andrei Chivulete a acordat numai puțin de patru lovituri de la 11 metri și a arătat un cartonaș roșu. Trei din cele pattru penalty-uri au fost în favoarea oltenilor care au transofrmat doar două lovituri de la 11 metri. De asemenea, cartonașul roșu a fost văzut tot de un jucător al lui Devis Mangia.

Pentru Gaz Metan Mediaș au marcat Marius Constantin (min. 12- penalty), Fortes (min. 26) şi I. Cristea (min.82), în timp ce pentru Universitatea Craiova au punctat Mitriţă (min. 8-penalty) şi Koljic (min. 75- penalty).

Pentru Gaz Metan Mediaș este la al treilea meci consecutiv fără înfrângere. Cu acest succes, ardelenii au urcat pe locul 4 cu 14 puncte în timp ce Universitatea Craiova, care venea după două succese şi un golaveraj de 8-1 a rămas cu 11 puncte pe locul 7.

 

Citește și...