Telespectatorii au crezut că nu văd bine. Florin Călinescu a apărut la Kanal D, după ce și-a dat demisia de la Pro TV

Publicat: 20/08/2019 | 11:32
Telespectatorii au crezut că nu văd bine. Florin Călinescu a apărut la Kanal D, după ce și-a dat demisia de la Pro TV

Apariție-surpriză la Kanal D. După plecarea de la Pro TV, Florin Călinescu a reapărut ”pe sticlă” și a făcut o analiză ”la rece” a cazurilor ”Caracal” și ”Săpoca”. Carismaticul om de televiziune i-a luat prin surprindere pe telespectatori, foarte mulți fiind convinși că – alegând o carieră politică – Florin Călinescu va absenta, multă vreme, de pe micile ecrane.

Florin Călinescu spune că totul se datorează ”nepotismelor” din țara noastră, acesta fiind principalul motiv pentru care apar astfel de situații tragice în care instituțiile abilitate nu acționează așa cum ar fi normal. Totul ar trebui schimbat din temelii, spune Florin Călinescu.

”Povestea cu Caracalul să o lăsăm pe seama timpului. Parca toți anchetatorii stau la mila lui Gheorghe Dincă, sunt la bunul său plac. Sunt și oameni care suferă în tăcere, inclusiv polițiști, în subordinea unui impostor pus de partid.  Până la șeful de post, totul este numit pe linie de partid. Soluția este să demilitarizezi total MAI. Un minister puternic, numeros, profesionist și remunerat cum trebuie, asta ar trebui”, a declarat Florin Călinescu pentru stirilekanald.ro.

”E dincolo de orice thriller”

Este nevoie de oameni ”pricepuți” care să gestioneze astfel de situații tragice, a continuat Florin Călinescu. Și, mai mult, demisiile nu rezolvă cazurile de la Caracal și Săpoca.

 ”Orice criminal trebuie tratat civilizat. Dar trebuie oameni pricepuți să se ocupe de asta. E dincolo de orice thriller ce se întâmplă la Săpoca. De 30 de ani însă, oamenii politici și-au pus oamenii în fruntea ministerelor. Demisiile anunțate de ministrul Sănătății nu rezolvă mare lucru”, a mai spus Florin Călinescu.

 

Citește și...