Acasă » Exclusiv » Teo și Bursucu’, reuniți în premieră națională, după separarea de la TV: „A fost mai mult decât o căsătorie!”

Teo și Bursucu’, reuniți în premieră națională, după separarea de la TV: „A fost mai mult decât o căsătorie!”

De: Sabin Tudor 01/04/2023 | 16:09

Vedetele de la Kanal D și-au dat întâlnire la evenimentul de lansare a postului Kanal D2, ce va emite din 2 aprilie, de la ora 19:00. O ocazie numai bună pentru Teo Trandafir și Bursucu’ să demonstreze, încă o dată, dacă mai era nevoie, că relația lor a mers dincolo de prietenie și colaborarea pe platourile de filmare. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, cei doi prezentatori au oferit un interviu jovial, dar plin de sensibilitate, în care au rememorat cele mai intense momente ale celor opt ani de emisiune. 

Chiar dacă nu mai sunt colegi la „Teo Show”, proiect moderat doar de Teo Trandafir la Kanal D, Bursucu’ și fosta colegă de emisie nu și-au pierdut carisma „de cuplu”. Motivul este clar, explicat de jumătatea feminină a duo-ului de prezentatori. Interacțiunea dintre Teo și Adrian Cristea alias Bursucu’ s-a desfășurat cu dinamică mai intensă decât cea a unei căsnicii. Prin urmare, cei doi nu exclud varianta unei reveniri, pe sticlă, împreună.

( NU RATA: CE S-A ALES DE ESCROCUL CARE LE-A JEFUIT PE ANDREEA MARIN ȘI TEO TRANDAFIR. A IEȘIT DIN ÎNCHISOARE ȘI FACE GRĂMEZI DE EURO PE PLATFORMELE PENTRU ADULȚI )

Teo Trandafir și Adrian Cristea au fost prezenți la evenimentul de lansare a televiziunii Kanal D2, ce va emite din 2 aprilie (Foto: captură video)

Teo și Bursucu’, în premieră la un interviu, după separarea de la TV: „M-a sunat când dădeam cu lavabilă pe pereți!”

CANCAN.RO: Adrian, îți mai aduci aminte primul live alături de Teo? Care erau sentimentele atunci?

Bursucu’: Prin câte am trecut de atunci… În primul rând, am început într-o zi de 5 ianuarie…

Teo Trandafir: În care a trebuit să dea zăpada…

Bursucu’: Da, din parcare de la Kanal D. Așa era scenariul, atât am gândit noi atunci. Au urmat două săptămâni, în care discursul ei era, la finalul emisiunii, «mâine, dacă n-ai și tu treabă, te mai aștept pe aici». Asta era frumusețea, că nu știam niciunul dintre noi.

Bursucu’ și Teo Trandafir divulgă secretul longevității în relația profesională (Foto: captură video)

Teo Trandafir: Noi doar încercam, eu îl invitam și el venea.

Bursucu’: Noi, cumva, vorbisem înainte «tu ai vrea să lucrăm împreună? Fii atent, eu o să vorbesc și așteptăm un răspuns», asta se întâmpla pe data de 23 decembrie. M-a sunat când dădeam cu lavabilă pe pereți. Când m-a sunat, i-am zis că e o glumă și atunci pe 5 ianuarie am așteptat un răspuns din partea conducerii, care n-a venit. Ei au zis «hai, să vedem, despre ce e vorba?!». Stăteam pe marginea scenei, undeva, jos, așteptam, îmi făcea semn și intram. Apoi îmi făcea din ochi «gata, e suficient». Timp de două săptămâni așa a fost!

( CITEȘTE ȘI: CE RELAȚIE EXISTĂ ÎNTRE FIICA VITREGĂ ȘI VEDETA DE LA KANAL D! BURSUCU’ RECUNOAȘTE: “ȘI EU AM DAT ÎN STRĂCHINI!” )

Teo Trandafir dezvăluie secretul longevității relației cu Bursucu’: „A fost mai mult decât o căsătorie!”

CANCAN.RO: Ca și cum Adrian nu ar fi aici, ce l-a recomandat, în ochii tăi?

Teo Trandafir: O bunătate uriașă, o bunătate pe care i-am citit-o în suflet întotdeauna. Eu mă uit în sufletul omului și îl ascult vorbind. Și în momentul în care vorbeam cu el, simțeam bunătatea asta vorbind către mine. Și am zis «ăsta este genul de om cu care eu pot să fac casă», pentru că ce-am avut noi și ceea ce probabil o să mai avem în viața asta, a fost mai mult decât o căsătorie, decât o căsnicie.

I-am spus «băi, prostule, noi doi n-avem voie să ne certăm niciodată în viața asta». Noi, când ne cumpărăm o pereche de pantofi, unul, e de la celălalt, ține minte. Noi, dacă nu ne iubim, n-avem nicio șansă. Fiecare cu familia lui, fiecare cu viața lui, acasă putem să facem ce vrem noi.

În momentul în care te-ai aruncat la trapez, eu trebuie să fiu acolo să te prind și invers. Eu, dacă nu mai vreau, eu nu te mai prind. Sau invers. De aia, cuplurile cum suntem noi, pentru că nu consider că vreodată cuplul ăsta se va sparge, indiferent de traiectoria profesională a fiecăruia, cuplurile de genul ăsta nu rezistă, pentru că intervine orgoliul.

( VEZI ȘI: BURSUCU’ SE ÎNSOARĂ, DAR SARCINA CARE-I REVINE ÎL ”DĂRÂMĂ”: “E CEL MAI RĂU LUCRU CARE SE POATE ÎNTÂMPLA!” )

Teo a rămas la cârma emisiunii „Teo Show”, timp în care Bursucu’ moderează „Roata Norocului”, alături de Ana Barnoschi, la Kanal D (Foto: Instagram)

Bursucu’: „Eu mi-am îngropat bunicii și am venit la muncă!”

CANCAN.RO: E foarte ciudat, cuplurile de prezentatori care rezistă sunt făcute din bărbați. Cum a fost la voi?

Bursucu’: În primul rând, partenerii de acasă trebuie să accepte anumite situații. Partenera mea de viață, partenerul ei de viață, trebuie să înțeleagă anumite lucruri care se întâmplă la muncă, iar noi suntem mai ceva ca o căsnicie. Noi ne știm secretele unul altuia, ne știm problemele de acasă, știm prin ce am trecut, știm de ce avem o stare bună sau proastă într-o zi.

Când pe unul îl doare ceva sau are o problemă acasă, trebuie să vii să îl susții. Și trebuie să știi ce problemă are. Noi am trecut prin toate. Opt ani de emisiune zilnică, am trecut prin toate – stări de bine, despărțiri, branule prin mâini și venit de la spital. Cel mai greu moment al meu la «Teo Show» a fost momentul în care ea s-a simțit rău, a venit la muncă. Indiferent de situație, eu mi-am îngropat bunicii și am venit la muncă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ea a avut probleme, s-a simțit rău, a venit la muncă.

A venit de pe patul de spital la muncă, pe semnătură. A fost în weekend internată, luni a plecat din spital pe semnătură și a venit să facă emisiune. Din nefericire, s-a simțit atât de rău, încât cadrul medical i-a spus «nu poți intra». Au venit producătorii la mine și mi-au spus «stăm pe secunde, pe numărătoare, așteptăm să vedem dacă intră Teo sau nu», trebuie să duci emisiunea asta singur.

CANCAN.RO: Vă mai vedem vreodată la televizor, împreună, într-un format?

Bursucu’: Noi am vrea, niciodată să nu spui niciodată!

Teo Trandafir: Mai ales că ne știm foarte bine și facem «clac» în secunda în care ne-am văzut. Dacă ne zice cineva și Turkmenistan, facem naveta!

Bursucu’: Ceea ce pe noi ne ajută în momentul ăsta e că am intra fără frică!

( ACCESEAZĂ ȘI: TEO TRANDAFIR DEZVĂLUIE CUM S-A IMPUS ÎN FAȚA MIHAELEI RĂDULESCU ȘI A ANDREEI MARIN: „ERAM CÂT ELE DOUĂ LA UN LOC…” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita niciodată”
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte