Testul lui Hațegan a ieșit negativ: „Slavă Domnului!”

Autor: Cristian P
Publicat: 29/03/2020 | 15:26
Testul lui Hațegan a ieșit negativ: „Slavă Domnului!”

Arbitrul numărul unu al țării, Ovidiu Hațegan, a declarat că rezultatului testului de coronavirus la care a fost supus după ce a arbitrat partida Valencia – Atalanta, a fost negativ.

Hațegan a precizat pentru site-ul frf.ro că s-a speriat din cauza unui tuse ppe care a avut-o după duelul din Champions League pe care l-a arbitrat, duel în urma căruia mai mulți jucători ai celor două formații au fost testațți pozitiv de coronavirus, motiv pentru care s-a autoizolat și a fost testat.

Haţegan susţine că şi testul celorlalți componenți ai brigăzii de arbitri care a oficiat Valencia- Atalanta, respectiv asistenţii Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe şi rezerva Sebastian Colţescu, a ieșit negativ.

„Suntem toţi sănătoşi, slavă Domnului! Dintre toţi, eu am fost singurul care am avut ceva simptome, în sensul că am avut o tuse seacă. Nu ceva grav, în alte condiţii poate nici nu aş fi băgat de seamă. Recunosc, m-am speriat puţin având în vedere şi faptul că soţia este însărcinată. Am făcut testul şi vineri mi-a venit rezultatul, este negativ. Am avut emoţii, abia aşteptam să aflu rezultatul. Mulţumesc tuturor celor care s-au interesat de sănătatea noastră, am primit multe telefoane în această perioadă. Este un moment dificil pentru toată lumea, dar va trece. Trebuie să fim însă atenţi şi să ne protejăm, pe noi şi pe cei apropiaţi nouă. Vom avea timp să facem totul, dar acum trebuie să avem grijă de sănătatea noastră şi nimic mai mult. E tot ce contează. Să fim responsabili şi să respectăm măsurile luate de autorităţi”, a declarat Ovidiu Haţegan.

La revenirea în ţară după ce au oficiat la partida Valencia – Atallanta, toţi cei patru arbitri au fost nevoiţi să intre în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

Citește și...