Ţi-l mai aminteşti pe Arsenium de la O-zone? Cum arată acum şi cu ce se ocupă!

Autor:
Publicat: 18/10/2019 | 12:17

Arsenie Todiraş a făcut furori în anii 90 cu trupa O-Zone. Artistul a fost extrem de apreciat de fanele sale, însă anii au trecut iar despre cântăreț nu s-au mai auzit foarte multe lucruri. Ce face acum cel mai in vogă artist al acelor vremuri și cu ce se ocupă.

Originar din Chișinău, Arsenie Todiraş, cunoscut ca Arsenium, a făcut parte din trupa „O-Zone” din 1998 până în 2005, alături de Radu Sîrbu și Dan Bălan. Au format împreună una dintre cele mai de succes formații din anii 1990, cu hit-uri precum „Dragostea din tei” sau „De ce plâng chitarele”.

Din 2005, fiecare a pornit pe drumul lui. La fel ca şi foştii săi colegi, Arsenium şi-a continuat viaţa în industria muzicală, doar că… departe de România. În prezent locuieşte în Rusia, unde, după cum vedem pe reţelele de socializare, are un succes incredibil!

„Am carieră solo, stau în Rusia și am zis să mă mai întorc prin România că mă sună lumea. Nu există diferența între trupă și solo, depinde de hit. Cu băieții din fosta trupă păstrez legătura, cu Radu (ex-O-Zone) mai mult”, a povestit Arsenium în urmă cu ceva timp.

Ce face acum Arsenie Todiraș

Arsenie Todiraş este complet schimbat! A abordat un stil vestimentar excentric și nu mai seamănă deloc cu puştiul pe care l-a cunoscut o generație întreagă.

„Am prietenă, sunt de mulți ani, de vreo patru ani. M-am așezat la casa mea. Mă iubește și o iubesc foarte mult. Acum nu am luat-o cu mine în România pentru că a obosit, eu am tot umblat. Fata mea e foarte frumoasă. Îmi plac vacanțele, ne facem timp”, spunea Arsenium în 2018.