Ţi-l mai aminteşti pe „Micul Hercule”? Momentul în care tatăl lui l-a scos în zăpadă la bustul gol

Publicat: 31/01/2017 | 17:11

”Micul Hercule” a ajuns cunoscut în întreaga lume încă de la vârsta de 5 ani, când a intrat în „Cartea Recordurilor” la categoria „Cel mai puternic copil din lume”. Iulian Stroe, tatăl lui Giuliano, continuă să îşi antreneze cei doi băieţi care au crescut, iar aceştia sunt şi acum plini de muşchi.

Pe Youtube a apărut un filmuleţ în care „Micul Hercule” (12 ani) aleargă la bustul gol alături de fratele (10 ani) şi tatăl lor în zăpadă. Cei trei s-au antrenat chiar dacă afară era extrem de frig. Imaginile au stârnit reacţii pozitive, dar şi reacţii negative. ”Sunteţi nebuni, e atât de frig”, ”Doi copii minunaţi”, ”Este bine pentru sănătate” sau ”Ce idiot”, fiind doar câteva comentarii de pe reţelele de socializare.

De-a lungul anilor, cazul fraţilor Stroe a ajuns de nenumărate ori în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Olt, iar Iulian Stroe a fost, la un moment dat, la un pas de a fi decăzut din drepturile părinteşti, pentru rele tratamente aplicate minorului. Bărbatul, tată a patru copii, dintre care Giuliano este cel mai mare, este el însuşi un împătimit al sportului.

Citește și...