Ți se sfâșie inima! Ce le-a cerut medicilor supraviețuitoarea accidentului din Craiova, provocat de tânărul sinucigaș

Publicat: 29/07/2020 | 17:43

Ramona Băcescu este supraviețuitoarea accidentului violent petrecut ieri la marginea orașului Craiova. Ea s-a ales cu răni grave în urma impactului nimicitor care a curmat destinul fiicei sale de șase anișori și a soțului ei, în vârstă de 41 de ani. În urma tragediei, a murit și tânărul sinucigaș care a intrat cu peste 200 de kilometri la oră în autoturismul tinerei familii din Motru. Medicii au povestit ce dorință emoționantă are femeia care se află pe patul de spital.

Citește și: Și-a strigat durerea în public! Ce mesaj a transmis mama tânărului care s-a sinucis și a provocat un accident cu trei morți pe Centura de Nord a Craiovei

Ce le-a cerut medicilor supraviețuitoarea accidentului din Craiova, provocat de tânărul sinucigaș

La 34 de ani, Ramona Băcescu a rămas văduvă și fără unica fetiță pe care o avea și pe care o iubea nespus de mult. În cursul zilei de ieri, ea și-a revenit la ATI și le-a cerut cadrelor medicale să își vadă fiica și soțul. “Copilul, unde îmi e copilul?” – aceasta este întrebarea cutremurătoare pe care a repetat-o încontinuu ieri. Medicii, asistentele și toți cei care intrau în salonul său i-au auzit gândurile care o măcinau: “Unde e copilul? Unde e soţul? Unde sunt? Spuneţi-mi! Vreau să-i văd!”. Nimeni nu a avut puterea să-i spună adevărul până astăzi. În prezența unui psiholog, femeia a aflat detaliile dramei care s-a abătut asupra familiei sale. Ea știe că un bărbat de 25 de ani a intrat intenţionat în maşina lor pentru că își dorea să moară după un eșec în dragoste.

Când a auzit detaliile traumatizante, Ramona Băcescu a încremenit de durere… minute bune ea nu a scos niciun cuvânt. Ulterior, a izbucnit în plâns și a urlat de suferință. La un moment dat, cei aflați în salonul ei au reuşit să o liniştească. Ea i-a implorat pe medici să o externeze ca să își poată conduce pe ultimul drum fetița şi soţul.

Nu rata: Ce a scris în biletul de adio tânărul care a provocat accidentul din Craiova, în urma căruia o fetiță de șase ani și tatăl ei au murit

Ioana Pătru a cumpărat mașina cu care fiul ei a provocat accidentul mortal

Maria Băcescu, mama șoferului de 41 de ani, a suferit un șoc în momentul în care a aflat despre tragedie.

“Așa de lin mâna, că chiar ne zicea că nu se grăbește niciodată. Dar cum se făcu accidentul, că nu-mi dau seama, că el așa frumos conducea. Am auzit că ar fi dat cineva în ei cu mașina și i-a dat pe loc, noi mai multe nu știm”, a spus bunica paternă a fetiței, relatează stirileprotv.ro.

Polițiștii sosiți la locul accidentului înfiorător au găsit o scrisoare de adio, în care tânărul a mărturisit că nu mai poate trăi fără iubita lui care îl părăsise. Șoferul de 25 de ani locuia împreună cu bunica și fratele lui. Mama sa este plecată la muncă în Spania. Și, potrivit declarațiilor rudelor, Ioana Pătru i-a cumpărat fiului ei mașina cu care a provocat teribilul accident în urma căruia a murit și a luat cu el în mormânt o copilă de șase ani și pe tatăl acesteia.

Mama lui a plecat să lucreze pentru ei, nu a venit decât o dată prietena lui pe acasă, mama i-a luat mașina cu care a făcut accidentul, dacă știam îl duceam la un doctor”, a spus bunica șoferului sinucigaș, conform sursei citată mai sus.

Cazul a fost preluat de cei parchet care face cercetări pentru omor calificat. Având în vedere că șoferul vinovat a murit în urma incidentului rutier, dosarul va fi, cel mai probabil, clasat.