Ți se sfâșie inima! Ce mesaj a postat soțul Lilianei Savu Badea înainte să moară

Publicat: 20/03/2019 | 21:08

Liliana Savu Badea și soțul ei au plecat să își viziteze fiica din Germania, însă… nu știau că va fi ultimul drum pe care îl vor face împreună. Firul vieții lui Liviu Badea s-a frânt în urma unui incident dramatic petrecut pe o autostradă din Ungaria în această dimineață, iar cei care l-au cunoscut sunt devastați de durere. Mesajul postat de soțul cântăreței de muzică populară înainte să moară îți sfâșie inima.

Citește și: Răsturnare de situația în cazul morții lui Liviu Badea! Cum s-a întâmplat tragedia în care e pierit soțul cântăreței Liliana Savu Badea

Liviu Badea are două fete cu îndrăgita artistă, care locuiește în Buziaș. Camelia, una dintre cele două fiice, a împlinit în urmă cu cinci zile o frumoasă vârstă și printre cei care au felicitat-o pe Facebook se numără și tatăl ei. Părintele i-a scris câteva gânduri pe Internet extrem de emoționante.

“Mă uit cu drag la tine, fata lu’ tata frumoasă! Mă uit și parcă nu-mi vine să cred că au trecut anii! Pentru mine, atât cât voi trăi, ești tot copilul meu frumos!… dar, acum, vreau să-ți spun doar atât: La mulți ani, Camelia! Tata te iubește!😍” este mesajul scris de Liviu Badea pe pagina lui de Facebook, unde a postat și o fotografie cu sărbătorita familiei.

Din păcate, zilele de naștere ale fiicei sale, Camelia Badea, nu vor mai fi niciodată așa cum au fost până anul acesta. Și asta pentru că mereu își va aminti la nicio săptămână de la ziua ei că tatăl său, una dintre cele mai importante persoane din viața ei, a murit într-un mod cutremurător.

Citește și...