Toată lumea o critică pentru intervențiile estetice, dar stai să vezi cum arată Loredana Groza la prima oră, în sala de sport!

Publicat: 06/06/2019 | 07:56

Îndrăgita artistă este foarte preocupată de felul în care arată, iar acum, în pragul vârstei de 50 de ani, este chiar dispusă să facă lucruri pentru ea care până acum le-a cam neglijat. Cum ar fi sportul! 

Loredana Groza va împlini 49 de ani, pe 10 iunie, dar se simte și trăiește ca la 20 de ani. Reușește asta pentru că mănâncă sănătos, face zilnic mișcare și își descarcă nervii la sală, boxând un sac din piele mai înalt decât ea.

Pentru că mereu i-a plăcut să fie „fată rea”, acum e vedetă nu doar pe scenă, ci și la sala de fitness. După ce a devenit expertă în exercițiile ușoare, cântăreața a trecut la categoria mai grea, la concurență cu bărbații. Îmbrăcată în colanți și o bustieră care îi pun în valoare silueta de gazelă, Loredana lovește perfect sacul uriaș din piele cu mănușile de box, notează click.ro.

Artista are nevoie de o formă fizică perfectă pentru spectacolele în care nu doar cântă, ci și dansează, uneori în același timp. După perioada de antrenamente, Lori se relaxează în vacanțe exotice.

Citește și...