Toate femeile ar trebui sa stie ASTA! Ce se intampla atunci cand iti speli parul cu COLA!

Publicat: 30/04/2015 | 11:48

Din ce în ce mai multe femei au început să vorbească despre spălatul părului cu Cola, aşa încât am vrut să aflăm de unde a pornit acest curent, dar şi ce se întâmplă exact dacă faci asta.

Într-un interviu acordat publicaţiei US Weekly, Suki Waterhouse, model şi mai ales fosta iubită a lui Bradley Cooper, a mărturisit că îşi clăteşte uneori părul cu Cola. “Nu-mi place cum arată părul meu proaspăt spălat. Nu are nicio formă”, a declarat ea. “Cola mă ajută să îi dau volum şi îi dă o textură aparte”, a completat Suki.

par cola

De la declaraţia ei şi până în clipa când Internetul s-a umplut de filmuleţe şi testimoniale de la femei care îşi turnau suc în cap, nu a mai fost decât un pas. Dat fiind faptul că sucul conţine mult zahăr, părul capătă o uşoară strălucire, dar şi volum. Femeile care au încercat asta au mărturisit că într-adevăr Cola defineşte buclele naturale şi îi dă părului o anumită textură, însă îl şi încurcă foarte rău. Aşadar, poţi încerca procedeul, mai ales dacă simţi nevoia unui experiment de beauty pe pielea ta, sau mai bine zis pe părul tău, însă nu te aştepta la rezultate spectaculoase.

L.L

Citește și...