Total neașteptat! Ce sfat emoționant i-a dat Dumitru Dragomir lui Gino Iorgulescu: “Să le facă celor doi copii rămași orfani…”

Publicat: 20/10/2019 | 11:47
Total neașteptat! Ce sfat emoționant i-a dat Dumitru Dragomir lui Gino Iorgulescu: “Să le facă celor doi copii rămași orfani…”

Declarații neașteptate din partea lui Dumitru Dragomir la adresa lui Gino Iorgulescu. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal i-a transmis public un sfat pe care l-a îndemnat să-l folosească în cazul tragediei provocată de fiul acestuia, Mario Iorgulescu. Îndemnul emoționant al lui Dumitru Dragomir vine la mai bine de o lună după ce Gabriela și Gino Iorgulescu și-au luat angajamentul că vor avea grijă ce cei doi copii care au rămas orfani de tată în urma accidentului înfiorător produs în dimineața zilei de 8 septembrie.

Citește și: Decizie de ultima oră în cazul lui Mario Iorgulescu! Procurorii au luat deja legătura cu medicii care îl îngrijesc în Italia

Dumitru Dragomir, sfat emoționant pentru Gino Iorgulescu

În cadrul unor declarații făcute recent, Dumitru Dragomir a dezvăluit că a spus câteva rugăciuni pentru ca Mario Iorgulescu să se însănătoșească. El a subliniat că a făcut acest gest, lăsând deoparte conflictele care au existat în trecut între el și actualul președinte de la LPF. Mai mult Dumitru Dragomir i-a oferit un sfat emoționant și l-a îndemnat să trimită celor doi copii ai lui Dany Vicol, tânărul mort în accidentul teribil, câte un cec în valoare de 500.000 de euro.

“Eu m-am rugat la Dumnezeu pentru sănătatea lui Mario, chiar dacă Gino și Justin Ștefan s-au constituit în fals parte civilă să mă bage la închisoare nevinovat în dosarul cu drepturile tv. Dar îi recomand lui Gino să închidă problema. Să le facă celor doi copii rămași orfani câte un cec de 500.000 de euro pentru fiecare, pentru că dacă nu face pace, nici că o va avea toată viață cu familia decedatului. Mario, un copil răsfățat, a greșit, grav, dar problema ține de educația prost primită, iar Gino trebuie să o rezolve cu acele cecuri și să aibă grijă de acei copii nevinovați”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Radio Sport 1.

Citește și: Dezvăluiri de ultimă oră despre starea lui Mario Iorgulescu, internat de 18 zile la o clinică privată din Italia. Un apropiat al familiei a rupt tăcerea

Gabriela și Gino Iorgulescu își doresc să se ocupe de copiii rămași fără tată

Dany Vicol, bărbatul care conducea maşina lovită frontal de bolidul de lux al fiului şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, avea 24 de ani şi era tatăl unei fetiţe de 7 ani şi a unui băieţel de 4 luni.

La câteva zile de la tragedia rutieră provocată de Mario Iorgulescu, părinții lui au transmis public un comunicat în cadrul căruia au dezvăluit că voravea grijă de cei doi copii rămași orfani. “În aceste ore grele pentru noi toţi cei atât de afectaţi de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugăminţile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în faţa lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămaşi fără tată. Ştim că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omeneşte posibil pentru creşterea şi educaţia lor, pentru ca drumul copiilor în viaţă să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâşiat şi credinţă în Dumnezeu, Gabriela şi Gino Iorgulescu” este comunicatul transmis de familia președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal în urmă cu câteva săptămâni.