Tragic accident de circulație. 11 bărbați și 18 femei și-au pierdut viața, alte zeci de persoane sunt rănite | VIDEO

Publicat: 18/04/2019 | 08:51

Tragic accident de circulație. 11 bărbați și 18 femei și-au pierdut viața, iar autoritățile au apeltat la ajutorul armatei pentru a face față situației excepționale. Armata a fost mobilizată şi a pus la dispoziţie avioane pentru a-i transporta pe continent pe cei grav răniți. A fost deschisă o anchetă pentru a stabili circumstanțele care au dus la o asemenea tragedie. 

Tragedia s-a petrecut pe insula Madeira. Autocarul mergea pe un drum îngust, pe un deal, iar şoferul a pierdut controlul. Autocarul s-a rostogolit de mai multe ori şi s-a oprit într-o casă.  În autocarul răsturnat erau 55 de turişti din Germania, şoferul şi ghidul local, informează digi24.ro.

Teribilul accident a avut loc în localitatea de coastă Canico, la ora locală 18:30 (20:30, ora României). Vehiculul la bordul căruia se aflau aproximativ 50 de persoane a părăsit carosabilul într-o curbă şi s-a răsturnat, oprindu-se într-o casă construită în pantă. Şoferul autobuzului și ghidul au făst răniți, însă au scăpat cu viață.

Cel puţin 28 de persoane au fost rănite, inclusive doi cetăţeni portughezi. Persoanele rănite au fost transportate la un spital din oraşul Funchal.

Citește și...