Transformarea INCREDIBILA a Laviniei Parva! Cum arata iubita lui Stefan Banica acum, dupa ce a slabit spectaculos!

Publicat: 28/01/2015 | 00:14
Transformarea INCREDIBILA a Laviniei Parva! Cum arata iubita lui Stefan Banica acum, dupa ce a slabit spectaculos!

Dupa ce anul trecut, iubita lui Stefna Banica se ingrasase mai multe kilograme, in ultimile opt luni, Lavinia Parva s-a transformat spectaculos.

Satula sa fie criticata pentru felul in care arata, Lavinia a luat o decizie radicala. Aceea de a da jos cele 10 kilograme acumulate in ultimul an. Iubita lui Stefan Banica a slabit exact cat trebuie, iar acum afiseaza o silueta de invidiat.

Lavinia Parva

In urma cu ceva timp Lavinia vorbea si despre dieta, marturisind ca daca este nevoie, va tine o dieta stricta, cea disociata. Si se pare ca s-a tinut de cuvant, pentru ca transformarea vedetei este uluitoare.

Lavinia Parva

In luna mai a anului trecut, Lavinia Parva a fost surprinsa de paparazzi revistei Ciao!, la cumparaturi, imbracata cu niste blugi mulati ce aproape plesneau pe ea. Artista purta o bluza mai lunga,  pentru a-si acoperi cat mai bine posteriorul care inmagazinase cateva kilograme in plus.

Lavinia Parva

Lavinia Parva

De data aceasta, Lavinia arata mai sexy ca niciodata si nu mai are nevoie de pulovere lungi pentru a-si masca imperfectiunile. Din imaginile surprinse de paparazzi revistei CIAO!, se vede ca artista a slabit enorm, revenind la silueta pe care o afisa in urma cu ceva timp.

Lavinia Parva

S-a zvonit ca este insarcinata

In urma cu aproximativ un an toti credeau ca Lavinia Parva este insarcinata, insa, rtista a avut de fapt probleme cu glanda tiroida, motiv pentru care a luat cateva kilograme in greutate.
„Lavinia stie de aceasta problema si se trateaza. Sufera ca s-a ingrasat, insa se simte iubita si apreciata, motiv pentru care trece peste aceasta problema. Chiar daca are cateva kilograme in plus, Stefan nu conteneste cu complimentele la adresa ei.Tine si regim, face si sport. In cateva luni va arata la fel ca in toti acesti ani”, a declarat un apropiat al acesteia, pentru CANCAN.ro, atunci.

L.L