Trecutul lor e rușinos, dar prezentul este strălucitor! Gemenele de la Indiggo au un musical pe Broadway, realizat după cartea scrisă de una dintre surori

Publicat: 14/11/2019 | 09:23

Trecutul gemenelor de la Indiggo e rușinos, dar prezentul este strălucitor! Gabriela Modorcea și Mihaela Modorcea au un musical pe celebrul Broadway din New York. Iar aceasta nu este singura modalitate prin care reușesc să facă bani și să se întrețină în Statele Unite, unde și-au început o nouă viață după eșecul suferit în etapa națională de la Eurovision 2006. Vă reamintim că ele au mai avut o experieță neplăcută… în 2008, frumoasele surori au participat la “America’s Got Talent”, însă prestația lor a fost dezastruoasă. Ele au urcat pe scenă fardate strident, în rochii cu o croială extrem de provocatoare, și au interpretat melodia “New York, New York”; iar David Hasselhoff le-a criticat dur.

Gemenele de la Indiggo au un musical pe Broadway

Gemenele de la Indiggo sunt protagonistele unui musical de pe Broadway, realizat după cartea pe care a scris-o Mihaela Modorcea și care se numește “Wicked Clone” sau “How to deal with The Evil”. La 34 de ani, cele două surori arată senzațional și, în urmă cu ceva timp, ele au fost invitate și la Fox5, unde au dansat și au cântat un fragment din musicalul lor. Mai mult, româncele sunt extrem de implicate și în acțiuni umanitare; ele organizează expoziții de pictură și țin concerte.

De unde mai primesc bani gemenele de la Indiggo

Gabriela și Mihaela Modorcea nu primesc bani doar pentru prestațiile de pe celebrul Broadway, New York! Frumoasele românce predau și lecții de dans din buric, iar pe conturile de socializare postează destul de des imagini din timpul spectacolelor sau antrenamentelor, dar și de la diferite ședințe foto.

Pe lângă paginile oficiale de Facebook și Instagram, gemenele de la Indiggo au și un cont pe YouTube, unde încarcă destul de des filmulețe cu și despre munca lor. În clipul de mai jos, artistele se pregăteau pentru un spectacol pe care l-au susținut la sfârșitul lunii trecute pe Broadway.

Acrobațiile pe care surorile Gabriela și Mihaela Modorcea le fac în sala de fitness i-au impresionat pe fanii lor.

Pozele de album cu artistele de la Indiggo Twins de mai jos au fost făcute publice pe contul oficial de Facebook al trupei pe 26 noiembrie 2017.

Colaj cu gemenele de la Indiggo: Gabriela Modorcea (foto stânga) și Mihaela Modorcea (foto dreapta) © Facebook
Colaj cu gemenele de la Indiggo: Gabriela Modorcea (foto stânga) și Mihaela Modorcea (foto dreapta) © Facebook

Vă reamintim că gemenele de la Indigoo au încercat să dea lovitura la Eurovision, însă, în urma participării, ele au rămas în amintirea oamenilor cu scandalul pe care l-au creat pentru că nu au câștigat selecția națională în 2006. Atunci, ele au cerut chiar și ajutorul președintelui Traian Basescu și au șocat întreaga țară cu atitudinea lor ostilă.

Citește și...